Сваляне плафони за осветление на заден номер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Сваляне плафони за осветление на заден номер
Здравейте колеги!
Някой може ли да даде съвет,как точно се свалят/ поради необходимост от подмяна/ плафоните за осветяване на задния номер.Сваля ли се кората или от вътрешната страна на багажника или става чрез развиване на болтовете "звезда" , които се намират от вътрешната стара на дръката,където са монтирани самите плафони! Благодаря предварително на ангажиралите се с отговор!
Някой може ли да даде съвет,как точно се свалят/ поради необходимост от подмяна/ плафоните за осветяване на задния номер.Сваля ли се кората или от вътрешната страна на багажника или става чрез развиване на болтовете "звезда" , които се намират от вътрешната стара на дръката,където са монтирани самите плафони! Благодаря предварително на ангажиралите се с отговор!
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Сваляне плафони за осветление на заден номер
Преди да сложиш новите крушки почисти клемите с шкурка и контактен спрей за електрики, че често са окислени от влагата. Понякога дава грешка, поради лош контакт
gromovich написа:Преди да сложиш новите крушки почисти клемите с шкурка и контактен спрей за електрики, че често са окислени от влагата. Понякога дава грешка, поради лош контакт
Благодаря на двамата колеги,които са ми отговорили,но може би не съм бил ясен в обяснението на проблема.
Самите стъкълца на плафоните ги отворих лесно и бързо,но при почистване на една от клемите - беше толкова окислена и разхлабена,че направо се счупи едното краче. Сега се налага да сменя целия плафон.Интересува ме дали трябва да се извади тялото чрез развиване болтовете на продърговатата дръжка / лайсна / с бутона или по друг начин-сваляне кора на багажник и тн. Изгледах доста клипове в тубата,ама нищо конкретно няма!
Благодаря ви още веднъж!
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Само болтовете. 

petaruz написа:Ето решение на проблема
http://bmwfanatics.ru/forumvb/viewtopic ... 47&t=12879
Благодаря,дано стане!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
тоя на линка как ги залепи-мани че грозно,ми ако му изгори пак и както е залепен плафона,тогава пак с утверката сменя и пак ли лепене,отиги в морга си вземи и си го направи както трябва мани тия лепила и ламарини.Са запали някои кабел и ше пламниш са един смотан плафон

9 мнения
• Страница 1 от 1