Турбото грам не надува....помощ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Re: Турбото грам не надува....помощ

Мнение от NGneer4eto » 30 Ное 2015, 19:44

Колега, според мен обмисли като се прибереш тази кола да я закараш в официален сервиз на БМВ във Варна или Русе. Ако не може на собствен ход, с пътна помощ или друг по-евтин метод. Обикновено пълния преглед е около 60 лв., но ти казват точно какво и е на колата. Ремонтите са скъпи, но след като няма читави майстори в Силистра, може би това ти е по-евтиния вариант пред пари на вятъра и после пак мъки. Тази работа по телефона наистина не е добре да се върши, особено ако попаднеш на недобросъвестни майстори.

Прочети тази тема за информация: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=112&t=206699. Всички колеги хвалят много Бова кар в Бургас, но дотам са повечко километри. Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от xterminator » 01 Дек 2015, 0:16

След като си от Силистра защо не я закараш в Русе при Велимир? Мисля, че VRPerformance се пишеше във форума и от приятели съм чувал, че доста поназнайва за БМВ (двигатели, турбо и тнт..)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 19 Яну 2016, 3:16

Благодаря колега,може да се обади момчето ако е закъсало ще ударим едно рамо да я оправим :)

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 19 Яну 2016, 10:47

:OT: Във Враца и Монтана се продават само и единствено барутници, направени за бърза продажба на най ниската цена :mrgreen: Не казвам че няма и читави коли във Враца ама те си струват пазарната цена, а не доста под нея :nono:

По темата с догатките- филтър на картерните газове
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: 320D

Мнение от ludiq-manqk » 19 Яну 2016, 12:29

Филтъра е нов колега.Турбото е рециклирано преди два дни,но продължава да пълни въздушния филтър с масло и това го прави само когато е включена турбината.Когато изключа вакумите на турбото и карам така без него не излиза и грам масло.Вече се съмнявам за проблем с някое бутало,но пък мотора работи без всякакви прекъсвания и неравномерна работа.Може би има някоя тръбичка или нещо друго запушено по пътя на вентилацията незнам вече.Май ще трябва да се отваря двигателя за да се види,но честно казано не ми се се влиза в тоя филм.

Предишна

Назад към E46