Проблем с централното.. не заключва
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с централното.. не заключва
Здравейте, търсих подобна тема и намерих, но там никой не отговори и реших да напиша нова!!! Централното спря да ми заключва, отключва, отключва и багажника, но не заключва!! Смених батерийката, уж обучих ключа (мисля, че го правя правилно) но не става!! Прави ми впечетление, че откючва и от много близо, от по-далече не иска, а уж е с нова батерия.. Иначе светкат плафоните, когато колата е заключена!! Благодаря предварително!!!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с централното.. не заключва
Щом светкат блафоните най-вероятно проблема е в GM модула
- metodi80
- старши ентусиаст
-
A със самия ключа (в ключалката) като опитваш да отключиш /заключиш какво е поведението ?
Ако и така ти отказва да отключи /заключи (или отваря само съответната врата с ключалката) , тогава проблема е в модула а той се ремонтира .....
Ако и така ти отказва да отключи /заключи (или отваря само съответната врата с ключалката) , тогава проблема е в модула а той се ремонтира .....
Не, не.. Като заключвам с ключа всичко си е нормално.. Случвало ми се е като натисна копчето да не заключи.. и като я заключа и отключа с ключа се оправяше.. С ключа всичко си е ОК.. отключва се и се заключва безпроблемно.. Това, което сега ми прави впечетление е, че ако искаш да я отключиш или да отключиш багажника, трябва да си доста по-близо до нея... Преди хващаше от доста по-далече.. Това се случи, като спря да се заключва от дистанционното, да хваща от по-далече!!
Някой има ли идея от какво може да е.. Отключва, отключва и багажника, но не заключва... Като натисна копчето за заключване светкат само плафоните.. Понякога!!
5 мнения
• Страница 1 от 1