хе хе- ко сънувах- не е истина- от серията мокри сънища
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
хе хе- ко сънувах- не е истина- от серията мокри сънища
леле... добре че ме събудиха та помня щото съм бил надавал някакви странни звуци и се уплашила изгората че нещо ми става - а аз .. просто си сънувам
та седя си аз на един светофар и ровя нещо по радиото (то пък едно радио- нищо се не чува от тътена дето идва от ауспусите) и по едно време чувам че някои форсира тревокосачка до мене- надигам глава и ко гледам- до мене се извисява една хонда прелюд ама от новите - 200 коня витек, във стил "the slow and the delirious"- грешка... "бързи и яростни"- 19ки (не знаех че влизали в тия калници), смъкната на 3 пръста от земята, със една пейка за влюбени отзад (за ко? за да натиска задницата на колата при високи скорости- точно така- и да вдига предницата- на кола със предно предаване- идиоти...), със един греипфрутен гранатомет вместо ауспух, сини фарове (ма не ксенони- просто сини фарове) и със цялата японска азбука изписана. вътре двама гамени ми обясняват (като се надвикват със моя двигател) че картоненото ми чудовище не било таквоз ми до следващия светофар щели да ми покажат че било книжен тигър и да съм се скриел някъде и други таквиз.... гледам ги аз и недоумявам- тия кво искат? да се дърпат със моя плексигласов кашон? явно много филми са гледали- не знаят че само там малки хондички дърпат 10 цилиндрови коли със 500 коня
което е по-страшното е че моя мокър сън не е 500 коня- а от 2 седмици е горд притежател на 2 малки турбота които при 1 бар правят повече от 860 коня на задните гуми- може и да са повече ама диноджета (динамометъра) не разбира от повече а и да разбираше - кьор фаида- от 5000 оборота нагоре гумите изпушват барабаните на стенда- кво ли не правихме- заливахме ги със vht (нещо като смола и тн...) нищо не помага- та 860 коня са.. със повече от 1200 нм на 4000 оборота... а най-лошото е че понеже цялата измишльотина е сглобена съвсем скоро и още я нагласяме, не е полезно да се вдига повече от 2000 оборота- бе направо си ми казаха- не си го и помисляй- от 3 месеца го работиме тоя проект и ако счупиш нещо ша та линчуваме. та начи ша са гониме до 2000 оборота - няма как. та такива мисли ми се въртят из главата също както и да им кажа на младежите "искате да се дърпаме ли? ок. идете си донесете колата за дърпане"..
ама викам- що да са праа на задник- та виждам как светва жълтото от другата страна и знам че след малко ша светне зелено- издуват ония ми ти изроди оборотите и още не светнало зелено изпускат съединителя - резултата е бясно свирене на гуми (аха- явно не могат да карат ама нали трябва бързо да се доберат до заветните 5000 оборота при които отиват на големите валове (витек е все пак животинката)
та отива там и от там до 2ра за тях е части от секундата- все пак бързо качва обороти - особено на първа. хубаво ги мисля аз тях- аз ко праа през това време- ми ко- леко вдигам крака от съединителя без да барам газта - то му стига- всяка газ на 1ва = въртене на 345мм гуми, същото и на 2ра, ма за това после. та тръгвам аз а ония вече са по средата на кръстовището и се чува как изпилват малко 2ра - мда- късички са им предавчиците, ма ко- глеам моя оборотомер- 1500 оборота- около 40 км.. слагам 2ра и понеже съм назад със 2-3 коли малко избързвам и натискам газта 50%. грешка. моментално ми биде подсказано че каквато и да е смислена газ на 2ра води до "кучешка радост". вдигам си крака от газта и гумите пак хващат- аха- сега ша видат те- натискам пак малко, дупето го усещам как се намества и захапва- настигам младежите бързо и таман да ги мина и глеам- 2000 оборота- виждам грозната картина как ме бият със бордовия компютър (една метална кутия) и бързо слагам на 3те- ако счупя нещо и ме праснат със тая кутия - ша боли... в тоя момент младежите дръпват половин кола и аз разсърден щото гледам че губия- еи го следващия светофар , натискам почти до дупка газта барем набера малко - грешка. едно че направо чувам как си говорят компютъра и управлението на турботата- "дай всичката газ! ко викаш? всичката? на 1500 оборота? не се въртиме достатъчно бързо! ми развъртете се! чакай малко! нема чакай! всичката газ и то веднага! добре де - на ти налягане... отзад се чува диво квичене и дупето тръгва към другата кола. пак отпускам и ги гледам как онези победоносно си включват авариините (сигнал за победа) и спират на следващия светофар. аз се намествам до тях и поглеждам нагоре- вътре- лудница- квичат младежите , некви пикли цвилят и подскачат.. и така... а аз нямам кво да им кажа. нито как да им обясня.
простотия- добре че ме събудиха

та седя си аз на един светофар и ровя нещо по радиото (то пък едно радио- нищо се не чува от тътена дето идва от ауспусите) и по едно време чувам че някои форсира тревокосачка до мене- надигам глава и ко гледам- до мене се извисява една хонда прелюд ама от новите - 200 коня витек, във стил "the slow and the delirious"- грешка... "бързи и яростни"- 19ки (не знаех че влизали в тия калници), смъкната на 3 пръста от земята, със една пейка за влюбени отзад (за ко? за да натиска задницата на колата при високи скорости- точно така- и да вдига предницата- на кола със предно предаване- идиоти...), със един греипфрутен гранатомет вместо ауспух, сини фарове (ма не ксенони- просто сини фарове) и със цялата японска азбука изписана. вътре двама гамени ми обясняват (като се надвикват със моя двигател) че картоненото ми чудовище не било таквоз ми до следващия светофар щели да ми покажат че било книжен тигър и да съм се скриел някъде и други таквиз.... гледам ги аз и недоумявам- тия кво искат? да се дърпат със моя плексигласов кашон? явно много филми са гледали- не знаят че само там малки хондички дърпат 10 цилиндрови коли със 500 коня

простотия- добре че ме събудиха

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Плаках пич, плаках
Честно да ти кажа, предпочитам постовете ти с насока знание
Тях поне като ги чета никой в залата не ме гледа толкова странно, просто се съсредоточавам и попивам инфото, което си предоставил. А това....... това като го четох в хорските погледи се четеше "Админа пак не си е пил хаповете". Още си бърша сълзите, направо умрях от кеф въпреки загубата ти.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
нямам думи.....
много добре разказано, въпреки кошмара ти беше голямо удоволствие да се прочете

много добре разказано, въпреки кошмара ти беше голямо удоволствие да се прочете

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Gorby написа:Плаках пич, плакахЧестно да ти кажа, предпочитам постовете ти с насока знание
![]()
Тях поне като ги чета никой в залата не ме гледа толкова странно, просто се съсредоточавам и попивам инфото, което си предоставил. А това....... това като го четох в хорските погледи се четеше "Админа пак не си е пил хаповете". Още си бърша сълзите, направо умрях от кеф въпреки загубата ти.
Именно

една пейка за влюбени отзад
А тва напрао кьрти

от 3 месеца го работиме тоя проект и ако счупиш нещо ша та линчуваме. та начи ша са гониме до 2000 оборота - няма как.

Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
playordie написа:Gorby написа:Плаках пич, плакахОще си бърша сълзите, направо умрях от кеф въпреки загубата ти.
Именно
една пейка за влюбени отзад
А тва напрао кьрти
от 3 месеца го работиме тоя проект и ако счупиш нещо ша та линчуваме. та начи ша са гониме до 2000 оборота - няма как.
натискам почти до дупка газта барем набера малко - грешка. едно че направо чувам как си говорят компютъра и управлението на турботата- "дай всичката газ! ко викаш? всичката? на 1500 оборота? не се въртиме достатъчно бързо! ми развъртете се! чакай малко! нема чакай! всичката газ и то веднага! добре де - на ти налягане... отзад се чува диво квичене и дупето тръгва
Ти между другото какво работи6 4е даже и ги сьнува6 тея коли бре ???
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
нищо свързано с коли... занимавам се с технологии
но във свободното си време чета, ровя във гаража а като имам пари и се състезавам през уикендите
проблема е че ми излиза скъпо а и нямам много време да се отдам 100% на хобито си
а сънищата и мечтите са първата крачка към реалноста- затова... няма лошо да се мечтае

но във свободното си време чета, ровя във гаража а като имам пари и се състезавам през уикендите

а сънищата и мечтите са първата крачка към реалноста- затова... няма лошо да се мечтае

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: хе хе- ко сънувах- не е истина- от серията мокри сънища
alx написа: от 2 седмици е горд притежател на 2 малки турбота които при 1 бар правят повече от 860 коня на задните гуми- може и да са повече ама диноджета (динамометъра) не разбира от повече а и да разбираше - кьор фаида- от 5000 оборота нагоре гумите изпушват барабаните на стенда- кво ли не правихме- заливахме ги със vht (нещо като смола и тн...) нищо не помага- та 860 коня са.. със повече от 1200 нм на 4000 оборота... :
сигурен ли си че това го сънува за трабант

страшен сън
нямаш равен

не е трабант- от там посмъртно 800 коня не можеш изкара.. то май и 100 не може ама ...
автомобила мечта е додж (крайслер вайпър)
10 цилиндров двигател, 8 литра 450 коня фабрично, но са много удобни за тунинг- лесни, всичко е много достъпно и просто, компютри почти няма... и със разни доработки стават по 800-900 коня.. проблема е че вайпърите са изключително рядки (дори в америка било рядкост да видиш повече от 2-3 в годината) и са със статус на култов автомобил - определено имат един от най-нетипичния външен вид при екзотиките... а тунингован вайпър е бяла лястовица през декември... едно че малко хора имат пари да ги пипат (едни изходящи колектори примерно са от $2000 нагоре), друго че повечето ги пазят оригинални със колекционерска цел... но ако се пипнат стават чудовища- то 8 литра кво друго може да бъде...
както казах- мечти...
автомобила мечта е додж (крайслер вайпър)

както казах- мечти...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
hmm къде ми изчезна поста ????
така накратко .. не ми се пише пак толкова много ..
Навремето имаше един сериал по ПРО 7 .. казваше се VIPER там го имаше това животно ... и можеше да се трансформира .. имаше нормален образ/червен цвят/ , малко ПО-СПОРТЕН /сребърен цвят/ и в една серия даже както беше в тоя по-спортния вид - гумите му се напомпиха /ДОСТА
/, окачването се дигна ... също доста нагоре и СТАНА НА ДЖИП
.... и духна някъде из полята ... и куките неможаха да го фанат.....
Та ако не си го гледал @АЛХ@ .. НАМЕРИ СИ ГО .. голяма маниащина е.
пояснение .. трансформацията ставаше благодарение на това че колата е покрита с малки плочици и те се обръщаха наобратно .. / това за цвета / .. а за допълненията .. като ПО-СПОРТЕН вид ../да по-спортен вид от този който има/ .. незнам ... абе като на кино
така накратко .. не ми се пише пак толкова много ..
Навремето имаше един сериал по ПРО 7 .. казваше се VIPER там го имаше това животно ... и можеше да се трансформира .. имаше нормален образ/червен цвят/ , малко ПО-СПОРТЕН /сребърен цвят/ и в една серия даже както беше в тоя по-спортния вид - гумите му се напомпиха /ДОСТА

Та ако не си го гледал @АЛХ@ .. НАМЕРИ СИ ГО .. голяма маниащина е.
пояснение .. трансформацията ставаше благодарение на това че колата е покрита с малки плочици и те се обръщаха наобратно .. / това за цвета / .. а за допълненията .. като ПО-СПОРТЕН вид ../да по-спортен вид от този който има/ .. незнам ... абе като на кино
да, помня го това шоу- ама беше началото на 90те... спряха го поради липса на интерес- за повечето хора вайпъра е утопия - както казах дори в америка ми се "оплакваха" разни приятели че много много рядко се виждало такова животно...
както казах- мечтите са ценно нещо. аз му викам манталитетно самозадоволяване ма кво.. няя лошо
както казах- мечтите са ценно нещо. аз му викам манталитетно самозадоволяване ма кво.. няя лошо

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
14 мнения
• Страница 1 от 1