Защо не бива да оставяме отключено

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Защо не бива да оставяме отключено

Мнение от vicho » 29 Ное 2006, 19:07

Много просто, защото ще влязат и ще ви изнесът докато спите. В нашия случай, осъмнахме със сериозни липси, 3 телефона и портфейла ми с личните документи + тези на колата и пари. Честито на печелившите и всичко това заради Малоумната съквартирантка на приятелката ми, която не заключила вратата като се прибрала и тези си влезли като у тях си. Плюс това. там спахме 4-ма човека и никой нищо не е усетил. Както казаха и от полицията, никой още не ги е усетил, така, че да не сме се надявали ние да сме първите. Всеки ден има по няколко случая - същите, забравено да се заключи, влизат, харесват си по нещо и си излизат. Не са ги хванали, ЯВНО няма и да ги хванат. :( :( :( А и да ги хванат какво - освен на приятелката ми телефона ще ми върнат един портфейл (скъсън) и купчина безполезни картички в него.

Оправихме се с полицията, написаха всичко, ама какво ще направят. Станалото - станало и това е.

А сега знаете - колко ходене по мъките ще е. Да не говорим каква лудница ще настане в КАТ! :evil: :evil: :evil:

Поне да ми бяха взели само парите и да ми оставят документите. Да им еба майката. Дано пукнат.

Нямам думи.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Ное 2006, 19:16

Винаги съм се чудил на тези хора и какъв риск поемат да влизат така по стаите с хора :shock: При всики положения много неприятно...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 29 Ное 2006, 19:16

Бате това хич не е ново :!: Същата тая "банда" върлува из Студентски град и преди 1 седмица някъде, едни пичове по същия начин са изгорели с телефони и протмонета :roll:
Дано има успех в търсенето ;)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Защо не бива да оставяме отключено

Мнение от Slavi_m » 29 Ное 2006, 19:28

vicho написа:...

Ако имаш нужда от нещо,обади ми се :!:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 29 Ное 2006, 19:30

Аз ти казах още сутринта какво заслужава съквартирантката. Ама не само 2, ами 102... Както и да е. Ще трябва ли жокер обади се на приятел за бележките, дето говорихме, или всичко е ок :?:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Ное 2006, 19:33

хе хе :evil:
Това е от как се помня с Студград. Преди 5 години един пич от една бригада в УСА си донесе някъф турбо мурбо як телефон. Единия спи, другия се къпе. Телефоните на бюрото. 19:30 вечерта. И двата телефона ги няма :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Блок 59/вх.Б/стая 205 Имаха обща тераса с нас и си мислеха че сме ги взели да се избъзикаме :mhihi: :mhihi: Двамата се казваха Сашо и учеха комуникации в ТУ-то. Луда работа. Така че внимавайте :evil: :evil: :evil:
Само че си мислех, че това го е направил един техен приятел наркоман ама те не искаха да повярват. Според мен е минал да провери дали са там, видял е, че единия спи а другия се къпе и е смотал телефоните. Ама те не можело да е той. Тия наркомани, мама им, са способни на всичко. Така че мислете дали не е някой, който познавате :idea: :!: :idea:
Последна промяна zAcK на 29 Ное 2006, 19:36, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 29 Ное 2006, 19:34

err0r написа:Аз ти казах още сутринта какво заслужава съквартирантката. Ама не само 2, ами 102... Както и да е. Ще трябва ли жокер обади се на приятел за бележките, дето говорихме, или всичко е ок :?:

Утре ще ида до 7мо и ще ми издадат бележки, така поне ми казаха следователите. Ще ти звънна във всички случаи и мерси за днес :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 29 Ное 2006, 19:37

zAcK написа:...

Ами и аз това мислех и питах тая пача, дали не е някой от нейните. Ама тя вятър и вее покрай ушите, ебати несериозната работа.

Кофти ми е, че все ми се случват некви мегатъпотии без да съм виновен. :( :( :( :( И нищо немога да направя по въпроса.

Ако ги издирим тея по ИМЕИ-то на телефоните, ще пиша да им чупим тиквите. Мамка им. Ще ги търся докрай. :evil: :evil: :evil:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 29 Ное 2006, 19:40

vicho написа:Ами и аз това мислех и питах тая пача, дали не е някой от нейните. Ама тя вятър и вее покрай ушите, ебати несериозната работа.

:evil: :evil: Като нищо може да си го отнесъл заради нея, но не само заради това, че не е заключила вратата !!!

vicho написа:Ако ги издирим тея по ИМЕИ-то на телефоните, ще пиша да им чупим тиквите. Мамка им. Ще ги търся докрай. :evil: :evil: :evil:

Май си трябват доста връзки ама ако някой ти помогне :mhihi: :mhihi: ще стане весело. Свиркай, че и на мен ми се млати някой, че съм много изнервен тия дни :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Ное 2006, 20:00

Абе Вичка, новия тел ли гепиха или още не си го взел?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Ное 2006, 20:37

по IMEI се намира веднага, когато бъде включен в някоя мрежа, но каква е процедурата ;) Откраднатия телефон в заложна къща. После го купува някой от там, включва си телефона и айде ... в полицията и ти го връщат. така, че едва ли ще стигнеш до реалните крадци

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 29 Ное 2006, 22:27

Хванеш ли някой да краде в собственият ти дом,може да си правиш каквото си искаш с него.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 29 Ное 2006, 22:30

IMEI-a се засича само ако има жалба до полицията и те поискат от оператора да се проследи телефона. Това в случай, че кода не е променен :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 29 Ное 2006, 22:32

sonny написа:Абе Вичка, новия тел ли гепиха или още не си го взел?

ако ми беха гепили новия телефон, щях да се самозастрелям, ама преди това да застрелям оная куха лейка, за дето е забравила да заключи. Слава Богу, тела си е в мене.

Беше в леглото при мен и за това не са го взели явно... :roll:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Ное 2006, 22:58

vicho написа:
sonny написа:Абе Вичка, новия тел ли гепиха или още не си го взел?

ако ми беха гепили новия телефон, щях да се самозастрелям, ама преди това да застрелям оная куха лейка, за дето е забравила да заключи. Слава Богу, тела си е в мене.

Беше в леглото при мен и за това не са го взели явно... :roll:

Абе, ти тройка с жена ти и телефона ли правиш бе ;)

Следваща

Назад към Извън Темата