Защо не бива да оставяме отключено
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Защо не бива да оставяме отключено
Много просто, защото ще влязат и ще ви изнесът докато спите. В нашия случай, осъмнахме със сериозни липси, 3 телефона и портфейла ми с личните документи + тези на колата и пари. Честито на печелившите и всичко това заради Малоумната съквартирантка на приятелката ми, която не заключила вратата като се прибрала и тези си влезли като у тях си. Плюс това. там спахме 4-ма човека и никой нищо не е усетил. Както казаха и от полицията, никой още не ги е усетил, така, че да не сме се надявали ние да сме първите. Всеки ден има по няколко случая - същите, забравено да се заключи, влизат, харесват си по нещо и си излизат. Не са ги хванали, ЯВНО няма и да ги хванат.
А и да ги хванат какво - освен на приятелката ми телефона ще ми върнат един портфейл (скъсън) и купчина безполезни картички в него.
Оправихме се с полицията, написаха всичко, ама какво ще направят. Станалото - станало и това е.
А сега знаете - колко ходене по мъките ще е. Да не говорим каква лудница ще настане в КАТ!
Поне да ми бяха взели само парите и да ми оставят документите. Да им еба майката. Дано пукнат.
Нямам думи.

Оправихме се с полицията, написаха всичко, ама какво ще направят. Станалото - станало и това е.
А сега знаете - колко ходене по мъките ще е. Да не говорим каква лудница ще настане в КАТ!

Поне да ми бяха взели само парите и да ми оставят документите. Да им еба майката. Дано пукнат.
Нямам думи.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Винаги съм се чудил на тези хора и какъв риск поемат да влизат така по стаите с хора
При всики положения много неприятно...

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Бате това хич не е ново
Същата тая "банда" върлува из Студентски град и преди 1 седмица някъде, едни пичове по същия начин са изгорели с телефони и протмонета
Дано има успех в търсенето

Дано има успех в търсенето

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз ти казах още сутринта какво заслужава съквартирантката. Ама не само 2, ами 102... Както и да е. Ще трябва ли жокер обади се на приятел за бележките, дето говорихме, или всичко е ок 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
хе хе
Това е от как се помня с Студград. Преди 5 години един пич от една бригада в УСА си донесе някъф турбо мурбо як телефон. Единия спи, другия се къпе. Телефоните на бюрото. 19:30 вечерта. И двата телефона ги няма
Блок 59/вх.Б/стая 205 Имаха обща тераса с нас и си мислеха че сме ги взели да се избъзикаме
Двамата се казваха Сашо и учеха комуникации в ТУ-то. Луда работа. Така че внимавайте
Само че си мислех, че това го е направил един техен приятел наркоман ама те не искаха да повярват. Според мен е минал да провери дали са там, видял е, че единия спи а другия се къпе и е смотал телефоните. Ама те не можело да е той. Тия наркомани, мама им, са способни на всичко. Така че мислете дали не е някой, който познавате

Това е от как се помня с Студград. Преди 5 години един пич от една бригада в УСА си донесе някъф турбо мурбо як телефон. Единия спи, другия се къпе. Телефоните на бюрото. 19:30 вечерта. И двата телефона ги няма

Само че си мислех, че това го е направил един техен приятел наркоман ама те не искаха да повярват. Според мен е минал да провери дали са там, видял е, че единия спи а другия се къпе и е смотал телефоните. Ама те не можело да е той. Тия наркомани, мама им, са способни на всичко. Така че мислете дали не е някой, който познавате

Последна промяна zAcK на 29 Ное 2006, 19:36, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vicho
- старши ентусиаст
-
err0r написа:Аз ти казах още сутринта какво заслужава съквартирантката. Ама не само 2, ами 102... Както и да е. Ще трябва ли жокер обади се на приятел за бележките, дето говорихме, или всичко е ок
Утре ще ида до 7мо и ще ми издадат бележки, така поне ми казаха следователите. Ще ти звънна във всички случаи и мерси за днес

- vicho
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:...
Ами и аз това мислех и питах тая пача, дали не е някой от нейните. Ама тя вятър и вее покрай ушите, ебати несериозната работа.
Кофти ми е, че все ми се случват некви мегатъпотии без да съм виновен.

Ако ги издирим тея по ИМЕИ-то на телефоните, ще пиша да им чупим тиквите. Мамка им. Ще ги търся докрай.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
vicho написа:Ами и аз това мислех и питах тая пача, дали не е някой от нейните. Ама тя вятър и вее покрай ушите, ебати несериозната работа.

vicho написа:Ако ги издирим тея по ИМЕИ-то на телефоните, ще пиша да им чупим тиквите. Мамка им. Ще ги търся докрай.![]()
![]()
Май си трябват доста връзки ама ако някой ти помогне

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- vicho
- старши ентусиаст
-
sonny написа:Абе Вичка, новия тел ли гепиха или още не си го взел?
ако ми беха гепили новия телефон, щях да се самозастрелям, ама преди това да застрелям оная куха лейка, за дето е забравила да заключи. Слава Богу, тела си е в мене.
Беше в леглото при мен и за това не са го взели явно...

vicho написа:sonny написа:Абе Вичка, новия тел ли гепиха или още не си го взел?
ако ми беха гепили новия телефон, щях да се самозастрелям, ама преди това да застрелям оная куха лейка, за дето е забравила да заключи. Слава Богу, тела си е в мене.
Беше в леглото при мен и за това не са го взели явно...
Абе, ти тройка с жена ти и телефона ли правиш бе

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3