Регулиране на преден мост , къде ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
Регулиране на преден мост , къде ???
Колеги , моля ви насочете ме къде да ида да ми направят перфектен реглаж на преден и заден мост в София !!!
Ходих в примекс и нищо лошо ама волана си стои надясно при право положение на колелата . А бях в колата вътре и сам държах волана в право положение . Два пъти го правихме , просто съм озадачен как се случва тази магия .
Моля ви дайте ми насоки къде да ида , че изключително много ме дразни , а и сензора за ъгъл на волана ( Steering angle sensor ) няма как да работи коректо така .
Помощ колеги !!!

Ходих в примекс и нищо лошо ама волана си стои надясно при право положение на колелата . А бях в колата вътре и сам държах волана в право положение . Два пъти го правихме , просто съм озадачен как се случва тази магия .

Моля ви дайте ми насоки къде да ида , че изключително много ме дразни , а и сензора за ъгъл на волана ( Steering angle sensor ) няма как да работи коректо така .
Помощ колеги !!!

- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
Re: Регулиране на преден мост , къде ???
Разбит шарнир ?
и при мен беше така, след смяна се оправи !

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Преди тунела на Люлин в посока центъра.Много съм доволен и го препоръчвам.Сервиза е на 50м преди да влезеш в тунела.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
(bubsa) написа:Преди тунела на Люлин в посока центъра.Много съм доволен и го препоръчвам.Сервиза е на 50м преди да влезеш в тунела.
За нищо на света недей да ходиш там колега,при този въпросния очилатко бях преди няколко дена и реглажа ми го направи за 2 минути и ми вика готов си,та се връщах при него няколко пъти,и така и не успя да ми направи колата като хората,не си върши работата както трябва.Точно това което е описал автора се случи и при мен,тоя ми вика че реглажа е идеален,а волана ми седи надясно при право положение на гумите,не препоръчвам ! 35лв хвърлени на вятъра
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- philipz
- младши ентусиаст
-
А някой да е ходил срещу КАТ имало сервиз , в който стенда бил добър ? Аз от 4 човека , 4 различни мнения чувам вече
. Просто се чудя къде да ида утре да си оправя смотания волан

В София от "Вагон ресторанта" в Красна поляна към тунела за Люлин в ляво има пункт за годишни прегледи и един сервиз за реглаж с 16 точки. Там правих реглаж на една Е36 и никога до сега не можаха други да ми направят толкова добър. Където и да отидеш, трябва обаче да кажеш на човека какво точно искаш и да се уговаряш, че след малко пак ще минеш, защото много майстори гледат екрана, а волана след 20 минути става "крив". После им е криво, че се връщаш с кривия волан.
- philipz
- младши ентусиаст
-
Моля за по-точен адрес , не съм чак такъв софиянец
Ще го махна този волан скоро , усещам

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
philipz написа:Моля за по-точен адрес , не съм чак такъв софиянецЩе го махна този волан скоро , усещам
![]()
![]()
Бул Вардар,между Т.Александров и Ал.Стамболийски.Не съм сигурен обаче,че след като Жоро се махна от там има кой да прави читави реглажи.
гумата написа:В София от "Вагон ресторанта" в Красна поляна към тунела за Люлин в ляво има пункт за годишни прегледи и един сервиз за реглаж с 16 точки. Там правих реглаж на една Е36 и никога до сега не можаха други да ми направят толкова добър. Където и да отидеш, трябва обаче да кажеш на човека какво точно искаш и да се уговаряш, че след малко пак ще минеш, защото много майстори гледат екрана, а волана след 20 минути става "крив". После им е криво, че се връщаш с кривия волан.
На БМВ-то ми направиха там реглажа идеално, без забележка.
Бях доволен. Отидох с Опела там. Ами 3 пъти го правиха и не успяха да изправят волана след тяхната намеса.
Така, че всичко явно е относително, защото към "очилаткото", както го нарекоха по-горе, нямам никакви забележки. А и той е един от малкото, който може да направи перфектен реглаж на Алфа 166. Не, че е за тази тема де, но просто го споделям.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
JTD написа:гумата написа:В София от "Вагон ресторанта" в Красна поляна към тунела за Люлин в ляво има пункт за годишни прегледи и един сервиз за реглаж с 16 точки. Там правих реглаж на една Е36 и никога до сега не можаха други да ми направят толкова добър. Където и да отидеш, трябва обаче да кажеш на човека какво точно искаш и да се уговаряш, че след малко пак ще минеш, защото много майстори гледат екрана, а волана след 20 минути става "крив". После им е криво, че се връщаш с кривия волан.
На БМВ-то ми направиха там реглажа идеално, без забележка.
Бях доволен. Отидох с Опела там. Ами 3 пъти го правиха и не успяха да изправят волана след тяхната намеса.
Така, че всичко явно е относително, защото към "очилаткото", както го нарекоха по-горе, нямам никакви забележки. А и той е един от малкото, който може да направи перфектен реглаж на Алфа 166. Не, че е за тази тема де, но просто го споделям.
Аз при очилаткото не бих повторил никога.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- philipz
- младши ентусиаст
-
а дали ще стане номера , четох го тук по форума , щом ми е леко надясно волана в момента , на реглажа го държа леко наляво и ще се изравни по този начин , как мислите ?
Защото миналия път с диагностика гледахме 0 градуса на волана на стенда , и после пак си отиде надясно волана

Защото миналия път с диагностика гледахме 0 градуса на волана на стенда , и после пак си отиде надясно волана

philipz написа:а дали ще стане номера , четох го тук по форума , щом ми е леко надясно волана в момента , на реглажа го държа леко наляво и ще се изравни по този начин , как мислите ?
Защото миналия път с диагностика гледахме 0 градуса на волана на стенда , и после пак си отиде надясно волана![]()
![]()
Точно така се оправя.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
- philipz
- младши ентусиаст
-
Ходих при въпросния сервиз , хората ми казаха, първо да сменя тампоните на носачите ,които са били в трагично състояние и гумите на стенда мърдаха спокойно с над 1 градус отклонение . Ще дам отзив след смяната на тампоните и след реглажа

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
http://autoexpress-2.com/diagnostichen-centar/
само със записване на час работят и то принципно за следващия ден
Най-доволен съм останал там.
само със записване на час работят и то принципно за следващия ден

Най-доволен съм останал там.
- philipz
- младши ентусиаст
-
Волана го изправихме . Сензора си свети

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2