Тресене,биене като удър под колата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
Тресене,биене като удър под колата
Здравейте имам следния проблем е39 540i Автоматик 1997 година е колата - проблема е при каране има Лека вибрация отзад при кик даун отдолу горе долу точно под подлакътникът се чува страшно биене като на крива тръба в метал .!?
Досега проверено /гумено каре- ново,висящ лагер - нов, кардан минал проверка за баланс,задна лява полуоска сменена - като цяло нямаше нужда но е сменена,тампоните които се виждат со здрави/
Питане някой имал ли е този проблем ? Второ питане по пътя на елиминациите стигнах до диференциал - намерих Но от ръчни скорости въпроса ми от ръчни скорости заменяеми ли е с този на автоматика
Досега проверено /гумено каре- ново,висящ лагер - нов, кардан минал проверка за баланс,задна лява полуоска сменена - като цяло нямаше нужда но е сменена,тампоните които се виждат со здрави/
Питане някой имал ли е този проблем ? Второ питане по пътя на елиминациите стигнах до диференциал - намерих Но от ръчни скорости въпроса ми от ръчни скорости заменяеми ли е с този на автоматика
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
Re: Тресене,биене като удър под колата
Проверете за сигурност и тампоните на скоростите и двата на мотора 

Колега при мен имаше същото биене при кикдаун точно около подлакатника и се оказа скъсан тампон на висящия лагер, след смяната му всичко е наред вече 3 години, но пък ти казваш че твоя е здрав?
- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
ilievivo написа:Колега при мен имаше същото биене при кикдаун точно около подлакатника и се оказа скъсан тампон на висящия лагер, след смяната му всичко е наред вече 3 години, но пък ти казваш че твоя е здрав?
Аз нещо взех да си мисля че може би е от там нищо че визуално изглежда нов
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Той като е за смяна няма да е на парчета гума, във втулките се разбива и без да го свалиш няма да разбереш. Симптомите ти са точно за заминало гумено каре.
https://www.youtube.com/watch?v=uw9ZFnkKVmk
https://www.youtube.com/watch?v=uw9ZFnkKVmk

5 мнения
• Страница 1 от 1