Свързване на плафон е46 преди фейслифта.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Свързване на плафон е46 преди фейслифта.

Мнение от Valiofire777 » 04 Ное 2015, 23:26

Здравейте колего моля за помощ случаят е следният...на скоро си купих колата и предният и плафон не светеше,когато го свалих видях че липсва буксата и има само четири кабела които стърчаха...след неистово търсене намерих такава букса със запоени на нея 4 бр кабела но не отговарят на цветовете които са на основния кабел в колата...въпроса ми е как да свържа въпросната букса с кабела...моля помагайте

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Re: Свързване на плафон е46 преди фейслифта.

Мнение от vavilon » 06 Ное 2015, 14:52

Valiofire777 написа:Здравейте колего моля за помощ случаят е следният...на скоро си купих колата и предният и плафон не светеше,когато го свалих видях че липсва буксата и има само четири кабела които стърчаха...след неистово търсене намерих такава букса със запоени на нея 4 бр кабела но не отговарят на цветовете които са на основния кабел в колата...въпроса ми е как да свържа въпросната букса с кабела...моля помагайте

viewtopic.php?f=34&t=5831

Потребител
Аватар

Re: Свързване на плафон е46 преди фейслифта.

Мнение от Valiofire777 » 06 Ное 2015, 22:29

не ми отваря снимката със схемата от 2009 е и не мога да я видя и да разбера кой кабел с кой да свържа...разбрах че кабелите на буксата за 4 на пинове 5,6,7,8 но кой кабел за кой пин се връзва не и става ясно

Назад към E46