Свързване на плафон е46 преди фейслифта.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Valiofire777
- Потребител
-
Свързване на плафон е46 преди фейслифта.
Здравейте колего моля за помощ случаят е следният...на скоро си купих колата и предният и плафон не светеше,когато го свалих видях че липсва буксата и има само четири кабела които стърчаха...след неистово търсене намерих такава букса със запоени на нея 4 бр кабела но не отговарят на цветовете които са на основния кабел в колата...въпроса ми е как да свържа въпросната букса с кабела...моля помагайте
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: Свързване на плафон е46 преди фейслифта.
Valiofire777 написа:Здравейте колего моля за помощ случаят е следният...на скоро си купих колата и предният и плафон не светеше,когато го свалих видях че липсва буксата и има само четири кабела които стърчаха...след неистово търсене намерих такава букса със запоени на нея 4 бр кабела но не отговарят на цветовете които са на основния кабел в колата...въпроса ми е как да свържа въпросната букса с кабела...моля помагайте
viewtopic.php?f=34&t=5831
- Valiofire777
- Потребител
-
Re: Свързване на плафон е46 преди фейслифта.
не ми отваря снимката със схемата от 2009 е и не мога да я видя и да разбера кой кабел с кой да свържа...разбрах че кабелите на буксата за 4 на пинове 5,6,7,8 но кой кабел за кой пин се връзва не и става ясно
3 мнения
• Страница 1 от 1