Врати е46 седан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Врати е46 седан
Здравейте, когато купих колата я взех с предна и задна леви натиснати врати. Не може да се изправят без китосване и боя, затова реших да си взема врати втора ръка същият цвят и да ги сменя. Въпросът ми е следният. Колата ми е фейслифт, а както знаем дръжките на фейслифта и на тези преди фейслифт се различават. Захващането на фейслифтовите външни дръжки към вратата съвпада ли с тези преди фейса, без преправяне?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Врати е46 седан
Не, различно е.
п.с. през телефона писах за това не съм уточнил.. ако смениш механизма (бравите) на дръжките става, имам предвид външна фейсова дръжка с преди фейсова брава не могат заедно и обратното.
п.с. през телефона писах за това не съм уточнил.. ако смениш механизма (бравите) на дръжките става, имам предвид външна фейсова дръжка с преди фейсова брава не могат заедно и обратното.
Последна промяна Bavarcho на 03 Ное 2015, 9:34, променена общо 1 път

Самата врата е една и съща. Ако прехвърлиш твоето оборудване на вратата ще стане.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Промяна в дръжките не е при фейс лифта, а след 9.2000 г., т.е. прости търси врати от кола след тази дата
Макар, че според мен дори да намериш същия цвят врати пак ще има разлика в нюансите и пак ще трябва боя. Защо просто не оправиш твоите, какво като трябва да се китосва?

4 мнения
• Страница 1 от 1