Къде се намира датчика за ъгъла на волана?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- car_bmw
- Потребител
-
- Кара: e61 530d facelift m-pack
Къде се намира датчика за ъгъла на волана?
Здравейте, преди няколко дена ми светна ASC-то и лампичката за ръчната спирачка. Днес го закачихме и показва все едно волана е завъртян на 960 градуса. Казаха, че е от този датчик. Та къде се намира? Колата е е46 320д 150к.с. компакт.
Да добавя, че светна като си смених таблото, защото на старото не ми работеха часовника и борда. Сега пробвах на старото табло не ми свети нищо(а лампичките си работят правил съм проверка на таблото). Значи проблема е в новото табло, ама какъв може да е?
Да добавя, че светна като си смених таблото, защото на старото не ми работеха часовника и борда. Сега пробвах на старото табло не ми свети нищо(а лампичките си работят правил съм проверка на таблото). Значи проблема е в новото табло, ама какъв може да е?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Къде се намира датчика за ъгъла на волана?
car_bmw написа:Здравейте, преди няколко дена ми светна ASC-то и лампичката за ръчната спирачка. Днес го закачихме и показва все едно волана е завъртян на 960 градуса. Казаха, че е от този датчик. Та къде се намира? Колата е е46 320д 150к.с. компакт.
Не е проблема в датчика колега. Трябва да се адаптира таблото към твоята кола и всичка ще дойде на мястото си
2 мнения
• Страница 1 от 1