Странично огледало с Ел. прибиране
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- geca81
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i 2000г.
- Мечтае да кара: следващи модела
- Детайли за колата: М43В19TU
Странично огледало с Ел. прибиране
Здравейте колеги имам проблем с отварянето на огледалото от шофьорска страна. Ката натисна копието и се затваря добре но при отваряне не спира там където трябва а стига до какво положение и щракане няколко пъти и спира. След което вече няма връщане с копието трябва не ръка да го върна до нормално положение с другото огледало няма ядове отваря се затваря се
. Колата е BMW E46 318 някой ако се е сблъскват с такъв проблем да пише благодаря за предварително.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Странично огледало с Ел. прибиране
geca81 написа:Здравейте колеги имам проблем с отварянето на огледалото от шофьорска страна. Ката натисна копието и се затваря добре но при отваряне не спира там където трябва а стига до какво положение и щракане няколко пъти и спира. След което вече няма връщане с копието трябва не ръка да го върна до нормално положение с другото огледало няма ядове отваря се затваря се. Колата е BMW E46 318 някой ако се е сблъскват с такъв проблем да пише благодаря за предварително.
Я сега се опитай да прочетеш внимателно какво си написал

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ilko Ivanov написа:geca81 написа:Здравейте колеги имам проблем с отварянето на огледалото от шофьорска страна. Ката натисна копието и се затваря добре но при отваряне не спира там където трябва а стига до какво положение и щракане няколко пъти и спира. След което вече няма връщане с копието трябва не ръка да го върна до нормално положение с другото огледало няма ядове отваря се затваря се. Колата е BMW E46 318 някой ако се е сблъскват с такъв проблем да пише благодаря за предварително.
Я сега се опитай да прочетеш внимателно какво си написал
Случва се да не се разбира

По-темата - това огледало можеш да го отпишеш вече,оправя се с друго такова
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- theshadowtm
- Потребител
-
- Кара: е46 318i
- Мечтае да кара: Вече го кара :)
Колега, ако обичаш да си играеш с разглабяне и сглабяне има ремонтен комплект:
http://www.ebay.co.uk/itm/Outside-mirro ... xy7nNTV6pO
Това са зъбните колелца, които моторчето управлява за прибиране и изкарване. Най-често те се износват и затова не може да спре където трябва (поне при мен беше това е46).
Ето така изглежда механизма нареден (не можах да намеря снимка на БМВ огледала, но изглежда горе долу така
) :
http://s1099.photobucket.com/user/lakes ... r.jpg.html
Поздрави
http://www.ebay.co.uk/itm/Outside-mirro ... xy7nNTV6pO
Това са зъбните колелца, които моторчето управлява за прибиране и изкарване. Най-често те се износват и затова не може да спре където трябва (поне при мен беше това е46).
Ето така изглежда механизма нареден (не можах да намеря снимка на БМВ огледала, но изглежда горе долу така

http://s1099.photobucket.com/user/lakes ... r.jpg.html
Поздрави
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Има вероятност да се оправи само (при мен така се получи, след като жената го задра в една бетонна колона). Пробвай няколко пъти с отваряне затваряне и ако при затваряне се чуе едно изпукване, значи се е оправило.

Ако нема у глава, има у Google.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bgpavlp написа:Има вероятност да се оправи само (при мен така се получи, след като жената го задра в една бетонна колона). Пробвай няколко пъти с отваряне затваряне и ако при затваряне се чуе едно изпукване, значи се е оправило.
Павка,принципно може да се оправи,НО проблема с заставането на място идва от един елемент ,който е на остта на ел моторчето,с елипсовиден отвор...при отваряне и затваряне,този елемент голям точно колкото зърно леща - придвижва остта на ел моторчето - прави съпротивление и спира огледалото в точна позиция...ако при колегата е това проблема - няам оправия,поне аз не намерих след дълго ровене,защото се износва - доста тъпо е измислено..
Иначе ако се е изместило от стойката си - както при теб се оправя...дано е така.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- geca81
- Потребител
-

- geca81
- Потребител
-
bgpavlp написа:Има вероятност да се оправи само (при мен така се получи, след като жената го задра в една бетонна колона). Пробвай няколко пъти с отваряне затваряне и ако при затваряне се чуе едно изпукване, значи се е оправило.
Павка бях ти писъл на лично не знам прочел ли си го.
8 мнения
• Страница 1 от 1