сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Интересно никой не се обади, имаше ли сборка или не? Май заради мъглата никой не посмя да отиде
п.с. Снимките от миналатасъбота Ицо къде са, че аз не ги видях в тая тема никъде

п.с. Снимките от миналатасъбота Ицо къде са, че аз не ги видях в тая тема никъде

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
Mr.President написа:Интересно никой не се обади, имаше ли сборка или не? Май заради мъглата никой не посмя да отиде![]()
младши ентусиаст
Кара: '83 BMW Е21
Местожителство: Варна
Пуснато на: 25 Ное 2006, 14:00 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
За довечера - направих резервация пак в БМ в за 20:30 . Обаче няма да сме на корабчето , както обикновено , щот нямаше вече места там . Затова - който пристигне пръв - да пита някоя сервитьорка коя е масата за БМВ клубът

- Sound_Maniak
- кандидат ентусиаст
-
ето обичаините заподозрени от снощната сбирка
новите две коли в клуба
малко по-късно ще кача и клипчетата

новите две коли в клуба

малко по-късно ще кача и клипчетата

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Гледам аз
следният надпис
Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува! Мистър папарака да се вземе в ръце и да корегира грешката

Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува! Мистър папарака да се вземе в ръце и да корегира грешката

- Sound_Maniak
- кандидат ентусиаст
-
Проблемът не е в мен,а в сайта където ги качих.Надявам се ,че до утре ще се оправят нещата,в противен случай ще ги кача пак 

- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Че дай на мен бре, пепелянке. Аз щъ закарам и щъ върна подобаващо
Зарибен ли си? 

Последна промяна Runner на 28 Ное 2006, 0:54, променена общо 1 път
Клипчетата мноо хубави , ама все още през ено ги пуска сайта . Другата полувина кога ли ще се накани да ги пусне
Пък аз следващия път кат се снима клипче не трябва да съм с пълен багажник и да се сетя да обърна на бензин , че иначе се излагам . Само мойта не се завъртя ! Ейй , ама то аз бях забраил DSC -то включено и затуй !

Пък аз следващия път кат се снима клипче не трябва да съм с пълен багажник и да се сетя да обърна на бензин , че иначе се излагам . Само мойта не се завъртя ! Ейй , ама то аз бях забраил DSC -то включено и затуй !

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Адаш онзи път като идвах с онова бялото e36 теб те нямаше ама освен антифриза исках да видим и още едно нещо, ако имаш време ти лично да го погледнеш, защото май има и други неща по него да се прегледат, но ако не ти се занимава няма да те ангажирам.
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Брех, доживях да я видя таз Акула, макар и само на снимка
Надявам се следващата седмица да я видя лично, тъй като тази събота пак ще отсъствам, поради неотложни ангажименти 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
на 6-ти ве4ерта ще се сабирате ли във варна и каде то4но
просто ми се налага да сам в града по това време така 4е...може да заваржа нови контакти ако има сбирка разбира се 

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
don_mimo написа:на 6-ти ве4ерта ще се сабирате ли във варна и каде то4нопросто ми се налага да сам в града по това време така 4е...може да заваржа нови контакти ако има сбирка разбира се
Пада се в сряда, а ние се събираме по принцип всяка събота всички и отделно, ако се чуем за друг ден, но ако се обадиш ще отделим време и за тебе