Преминаване към ел. салон с подгрев
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Преминаване към ел. салон с подгрев
В момента съм със седалки с подряване и възнамерявам да ги сменям скоро с електрически с погряване и лумбална опора. Как точно се свързва ел. функцията ? На Е90 подгрева при тези два типа салони се командва от различни модули и при смяна не е plug and play. Как стоят нещата при нас ?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Преминаване към ел. салон с подгрев
Трябва им само плюс и маса.
Масата се пуска от кутия дето има събрани маси. (под мокета има доста такива)
Плюс се пуска за всяка седалка поотделно. Плюс се взима от бушонното табло, като се добавят два нови бушона (за лявата и дясната седалка) Бушоните се слагат на позиции 65 и 70. (30А)
За паметта на шофьорската седалка се прекарва К бус, като пак се взима от кутия където има свързани такива кабели.
За подгрева мисля че има значение дали конзолата с копчетата за управление е цяла или с отделни копчета.
Масата се пуска от кутия дето има събрани маси. (под мокета има доста такива)
Плюс се пуска за всяка седалка поотделно. Плюс се взима от бушонното табло, като се добавят два нови бушона (за лявата и дясната седалка) Бушоните се слагат на позиции 65 и 70. (30А)
За паметта на шофьорската седалка се прекарва К бус, като пак се взима от кутия където има свързани такива кабели.
За подгрева мисля че има значение дали конзолата с копчетата за управление е цяла или с отделни копчета.

2 мнения
• Страница 1 от 1