Проблем с дистрибуцията на въздуха в купето е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с дистрибуцията на въздуха в купето е46
Здравейте колеги,
Наскоро ми се появи проблем с разпределянето на въздуха от климатика в купето. Силата на въздуха е ОК, духа си топло и студено, обаче спря да променя дистрибуцията на въздуха. Примерно ако ми се е запотило стъклото не мога да насоча въздуха към него, просто си духа през централните отвори. Колата е Е46 318д и таблото за климатичния контрол е с рингове, т.е. не е електрическо.
Наскоро ми се появи проблем с разпределянето на въздуха от климатика в купето. Силата на въздуха е ОК, духа си топло и студено, обаче спря да променя дистрибуцията на въздуха. Примерно ако ми се е запотило стъклото не мога да насоча въздуха към него, просто си духа през централните отвори. Колата е Е46 318д и таблото за климатичния контрол е с рингове, т.е. не е електрическо.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Проблем с дистрибуцията на въздуха в купето е46
Климатикът също управлява клапите електрически, а не с жила, така че вероятно проблемът е в самия модул. Най-добре е да намериш друг, да го закачиш и да видиш дали работи.
Never mistake motion for action...
Има ли възможност просто въздуховодите, които насочват въздуха да са заяли? Понеже като се случи това се чу някакво прещракване и след това не можех да пренасочвам въздуха и си стоеше само през централните.
Сега всеки път като запаля колата се чува това прещракване и продължава около 30-40 секунди и спира... 

4 мнения
• Страница 1 от 1