Проблем с индикация за изгоряла крушка

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Проблем с индикация за изгоряла крушка

Мнение от AlonsoBest » 06 Окт 2015, 9:53

Здравейте колеги. Слетна ми индекацията за изгоряла крушка на десен стоп. Проверих крушките са здрави. На диагностика засича всички крушки на външния стоп като повредени. Разкачих буксата на стопа и видях че 3-то краче е счупено. Възможно ли е да е от него проблема? Как мога да реша проблема?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2004/330xd автомат
Мечтае да кара: bumer ...
Детайли за колата: ноо яка

Re: Проблем с индикация за изгоряла крушка

Мнение от basko » 06 Окт 2015, 13:54

Много ще ти кажат: чети, има писано по темата. Но за да не търсиш - смени всички крушки с нови. Ако не вярваш, тогава търси и чети.
Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 06 Окт 2015, 15:05

AlonsoBest написа:Здравейте колеги. Слетна ми индекацията за изгоряла крушка на десен стоп. Проверих крушките са здрави. На диагностика засича всички крушки на външния стоп като повредени. Разкачих буксата на стопа и видях че 3-то краче е счупено. Възможно ли е да е от него проблема? Как мога да реша проблема?

е щом е счупено крачето нормално, запои му една жичка и го вържи директно и си готов точно за 5 минути.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AlonsoBest » 06 Окт 2015, 16:04

oci написа:
AlonsoBest написа:Здравейте колеги. Слетна ми индекацията за изгоряла крушка на десен стоп. Проверих крушките са здрави. На диагностика засича всички крушки на външния стоп като повредени. Разкачих буксата на стопа и видях че 3-то краче е счупено. Възможно ли е да е от него проблема? Как мога да реша проблема?

е щом е счупено крачето нормално, запои му една жичка и го вържи директно и си готов точно за 5 минути.

Благодаря. Вече намерих и теми със снимки в чужди форуми. Ще се заема тия дни да го направя.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 08 Окт 2015, 23:12

Здравейте, от известно време и при мен свети на таблото за заден десен стоп. Обачи всичко си свети отзад а и нищо не съм смянал там. Някакви съвети какво да проверя първо?
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 11 Окт 2015, 10:35

Murd3rWorship написа:Здравейте, от известно време и при мен свети на таблото за заден десен стоп. Обачи всичко си свети отзад а и нищо не съм смянал там. Някакви съвети какво да проверя първо?

А на номера??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AlonsoBest » 11 Окт 2015, 14:42

Murd3rWorship написа:Здравейте, от известно време и при мен свети на таблото за заден десен стоп. Обачи всичко си свети отзад а и нищо не съм смянал там. Някакви съвети какво да проверя първо?

Свали буксата и огледай дали има стопено при мен проблема беше там. Ако е от там проблема го оправи, защото след време целия стоп спира да свети.
Изображение

Назад към E46