Защо ме викат в МВР/КАТ??? :(
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Хахахах да батко точно па пред историческия са ме снимали. Все едно за пръв път правим донъти там
А ти как се насра не е истина

Slavi_m написа:В четвъртък на Бояна,широкото (паркинга) след края на праватаПоне така предполагам..Не случайно му казах да не ги прави тези неща точно там,ама луда глава не слуша.
Даже беше пренебрежителен,та няма сега как да не се обадя в тази тема
Хахахах да батко точно па пред историческия са ме снимали. Все едно за пръв път правим донъти там

А ти как се насра не е истина

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
а
а те как ти я пратиха по пощата като писмо ли?
или те викат да си я вземеш или на колетно да си я вземеш пак в пощата.
или те викат да си я вземеш или на колетно да си я вземеш пак в пощата.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Narash!
@clikk кажи к'во да правим там като отида ако е снимка, моля те.
Да щот не карашSlavi_m написа:Може да съм се 'насрал' ма поне нямам призовки нали

Ами като писмо ми е дошло. То е едно листче ако се сетя довечера ще го сканирам и ще го пусна да го видите.ian190 написа:а те как ти я пратиха по пощата като писмо ли?
@clikk кажи к'во да правим там като отида ако е снимка, моля те.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Ходи до пощата и виж за какво става вапрос това че те викат да си вземеш нещо от пощата не означава че са ти пратили призовка или снимка
а и щом казваш че е колет значи не трябва да се притесняваш че е нещо такова то си пише какво е

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Е браво щом и нашите маймуни взеха да снимат....така поне ще се понаучат хората да не дават много газ. Да сложат някоя друга скрита камера и на магистралата и гледай какво става .... сори, ама все пак си е за общата сигурност
Като те снимат, поне на една страна да си
На мен са ми правили няколко снимки в Германия, обаче бях с бъгларска регистрация и снимките им останаха за спомен.
Ако ти пратят такова нещо може да кажеш, че колата е твоя, но шофьора е някой твой познат от чужбина. Така няма да те търсят за отговорност. В Германия минава тоя номер, но при по-големи суми правят проверки някой път.
Успех!

Като те снимат, поне на една страна да си

На мен са ми правили няколко снимки в Германия, обаче бях с бъгларска регистрация и снимките им останаха за спомен.
Ако ти пратят такова нещо може да кажеш, че колата е твоя, но шофьора е някой твой познат от чужбина. Така няма да те търсят за отговорност. В Германия минава тоя номер, но при по-големи суми правят проверки някой път.
Успех!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
Re: a
x3m написа:ian190 написа:ама те викаха в пощенската служба или си го намери в пощенската кутия?
Какво значение има как я е получил ?
ако е без обратна разписка, нали се сещаш, че той никога не е получавал такова писмо

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Е, и аз получих преди време призовка и ходих в КАТ. Снимка е, не се притеснявай. Ама не е как се връткаш, а най-вероятно превишена скорост. И на снимката се вижда и знака, който си нарушил. Така беше при мене. Направо ти пишат акт и си заминаваш без талончето
.

It's not who You are, it's who You know...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
xterminat0r написа:x3m написа:ian190 написа:ама те викаха в пощенската служба или си го намери в пощенската кутия?
ако е без обратна разписка, нали се сещаш, че той никога не е получавал такова писмо

само дето после ти измислят всякакви глупости понеже с еводи че си го получил и е твой проблем ако не е дошло - България сме все пак

но ако се стигне до съд това няма да има защита, че си бил получил нещо за което не си се подписал

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
t0sh написа:xterminat0r написа:x3m написа:ian190 написа:ама те викаха в пощенската служба или си го намери в пощенската кутия?
![]()
само дето после ти измислят всякакви глупости понеже с еводи че си го получил и е твой проблем ако не е дошло - България сме все пак
но ако се стигне до съд това няма да има защита, че си бил получил нещо за което не си се подписал
Така е но те и до вас ще дойдат като не отидеш ти при тях и ще го дадат на който е вав във вас по това време ако те няма теб и тогава няма как да кажеш че не е идвало нищо такова
или поне аз така си мисля

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3