съединител от 320д на 330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
съединител от 320д на 330д
Здравейте да ви попитам някой запознат ако може да отговори но нека да са хора който са сигурни в това което пишат.Схемата е следната сменяме двигател колата беше с 320д 136коня седан ръчка и присаждаме мотор от е46 330д 184коня комби автомат.И понеже донора е автомат а моята ръчка идва проблем с кутиите , намерих кутия от 330д въпроса ми е следния мога ли да ползвам съединителя си от 320д на новия мотор 330д нагледно видяхме че феродото е с по малък централен отвор.Може ли да се смени само феродото и да се ползва същия моховик и притисквател от 320д.
ще съм много благодарен на всеки отговор понеже не намерих подобна тема във форума а бая ровичках.
ще съм много благодарен на всеки отговор понеже не намерих подобна тема във форума а бая ровичках.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: съединител от 320д на 330д
май изобщо не сте наясно какво правите?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
Re: съединител от 320д на 330д
Колата се прави в сервиз хората знаят какво правят аз просто изпреварвам събитията и набавям частите занесох вече маховик, комплект съединител, кутия със шифтъра, кардан със гумените карета сега мисля че ще се наложи и диференциала да сменя със полуоските. Ако си запознат или някой друг да каже откъм електроника как е. Взели сме ивиеса, патрона, ключа, електронняи педал, компютъра със стойката. Изпускаме ли нещо?

3 мнения
• Страница 1 от 1