Учредихме Асоцияция
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
t0sh написа:Фурна - не е баш така, щото тоя с Кайена ще му ръгне бакшиш 2-5-10 кинта на ръка, а ти едва литака че не плащате еднакво вероятно. В България си все пак.
Тош проблема не е в това да дадеш и колко но трябва ли все така да стимулираме някой да си свърши работата

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Всеки си решава сам дали иска по-особено отношение или не и в зависимост от това дава бакшиш или не. Странно ми е обаче когато хора които не дават се оплакват от това че не им се обръща достатъчно внимание .
vitamincpp написа:Всеки си решава сам дали иска по-особено отношение или не и в зависимост от това дава бакшиш или не. Странно ми е обаче когато хора които не дават се оплакват от това че не им се обръща достатъчно внимание .
Ами реално погледнато ти отиваш в автомивката срещу някаква сума за да ти обърнат внимание...
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
MaXimal написа:vitamincpp написа:Всеки си решава сам дали иска по-особено отношение или не и в зависимост от това дава бакшиш или не. Странно ми е обаче когато хора които не дават се оплакват от това че не им се обръща достатъчно внимание .
Ами реално погледнато ти отиваш в автомивката срещу някаква сума за да ти обърнат внимание...
ТОЧНО ТАКА

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Аз като собственик на мивка нямам против да дават на момчетата и като го видя се радвам щото значи че клиента е доволен,но ако разбера че на някой не е обърнато внимание защото не е дал съм много безкомпромисен в глобите!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Ами аз от 3 миенета* обикновено 2 са само външно. Обикновено нямам време да чакам и вътре да я чистят.
* - миенета - идва от миене, не от минет на диалект
* - миенета - идва от миене, не от минет на диалект

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
За това какво се случва или се е случвало да момента не мога да отговарям за другите мивки въпроса е какво и как да роменим занапред
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2