Учредихме Асоцияция

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 26 Ное 2006, 23:32

t0sh написа:Фурна - не е баш така, щото тоя с Кайена ще му ръгне бакшиш 2-5-10 кинта на ръка, а ти едва ли :mhihi: така че не плащате еднакво вероятно. В България си все пак.

Тош проблема не е в това да дадеш и колко но трябва ли все така да стимулираме някой да си свърши работата :?: :?: :( Има страни в които бакшиша е забранен поради тази и ред други причини ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 27 Ное 2006, 0:21

furnata написа:Стига с тва бакшишче ве тука лев там два и си скатал за цело миене :mhihi: :mhihi:
:OT: Стиснат съм :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе и да си стиснат пак ще ти я измият :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 27 Ное 2006, 10:25

А ще има ли някакви преференциални цени за хора от форуми и клубове?

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 27 Ное 2006, 11:29

Всеки си решава сам дали иска по-особено отношение или не и в зависимост от това дава бакшиш или не. Странно ми е обаче когато хора които не дават се оплакват от това че не им се обръща достатъчно внимание .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Ное 2006, 12:23

vitamincpp написа:Всеки си решава сам дали иска по-особено отношение или не и в зависимост от това дава бакшиш или не. Странно ми е обаче когато хора които не дават се оплакват от това че не им се обръща достатъчно внимание .

Ами реално погледнато ти отиваш в автомивката срещу някаква сума за да ти обърнат внимание...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 27 Ное 2006, 19:43

MaXimal написа:
vitamincpp написа:Всеки си решава сам дали иска по-особено отношение или не и в зависимост от това дава бакшиш или не. Странно ми е обаче когато хора които не дават се оплакват от това че не им се обръща достатъчно внимание .

Ами реално погледнато ти отиваш в автомивката срещу някаква сума за да ти обърнат внимание...

ТОЧНО ТАКА :yes: ти си плащаш за услугата не е нужно да доплащаш за да ти я извършат.Са ако решиш че си много доволен даваш бакшиш но идеята ми беше да не се чака за бакшиш та да ти обърнат внимание независимо с ква кола сте
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 28 Ное 2006, 1:04

бакшиша се деноминира с лева
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo gazcom » 28 Ное 2006, 18:06

Аз като собственик на мивка нямам против да дават на момчетата и като го видя се радвам щото значи че клиента е доволен,но ако разбера че на някой не е обърнато внимание защото не е дал съм много безкомпромисен в глобите!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 28 Ное 2006, 18:43

Offtopic:

Интересно ми е защо по автомивките е различно отношението ако искаш само външно измиване, например днес в една автомивка исках само външно измиване ... и получих външно измиване без изсушаване на колата, нито гумите намазаха, нито я забърсаха както трябва. Е това е странно...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 29 Ное 2006, 12:20

Ами аз от 3 миенета* обикновено 2 са само външно. Обикновено нямам време да чакам и вътре да я чистят.

* - миенета - идва от миене, не от минет на диалект :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo gazcom » 29 Ное 2006, 19:33

За това какво се случва или се е случвало да момента не мога да отговарям за другите мивки въпроса е какво и как да роменим занапред

Предишна

Назад към Основен Форум