Вибрации и бучене при висока скорост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kirilovvt
- Потребител
-
- Кара: Пешеходец
Вибрации и бучене при висока скорост
Здравейте, колеги!
От скоро имам БМВ е46 320и купе. Появи ми се много странен проблем от 110 км/ч като набирам се чува едно гадно бучене и големи вибраци в купето и по точно се усеща отзад предницата ми нетрепва и при 240 км/ч пак е така. Това се получава само като подавам газ в момента в който си махна крака от газта всичко утихва. Смених диференциал, висящ лагер и двата лагера отзад и пак се чува но по - тихо.
От скоро имам БМВ е46 320и купе. Появи ми се много странен проблем от 110 км/ч като набирам се чува едно гадно бучене и големи вибраци в купето и по точно се усеща отзад предницата ми нетрепва и при 240 км/ч пак е така. Това се получава само като подавам газ в момента в който си махна крака от газта всичко утихва. Смених диференциал, висящ лагер и двата лагера отзад и пак се чува но по - тихо.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Вибрации и бучене при висока скорост
Отзад купето здраво ли е ? ( viewtopic.php?t=149369 )
- kirilovvt
- Потребител
-
- Кара: Пешеходец
Re: Вибрации и бучене при висока скорост
Да колега, гледахме го от всякъде и няма никъде такива проблеми за всеки случай смених джанти с гуми от един приятел прегледахме и карета и полуоски и са здрави и продължава да си вибрира! Съмнява ме този диференциал, който взех да са ме излъгали че е бил здрав, но нямаше течове също и шумове като го развъртяхме. минах 400 км с него и няма никъде течове.
3 мнения
• Страница 1 от 1