E60 vs. Jaguar
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
WeiSTD написа:А за легалността на рекламата, да се обади некой на ясно с законите по темата. Знам че в Австралия, не би било проблем да се пусне такава реклама, но пък за сметка на това, тука пазара не би реагирал добре като я види. (Като цяло)
В Европа подобни реклами за забранени. В интернет обаче регулирането е маргинално понятие и подобна креативност се изявява там. Форд даже бяха направили една реклама, в която Стрийт Ка отряза главата на една любопитна котка - нещо, което по тв никога няма да се излъчи. В Америка можеш да си правиш реклама за сметка на конкурент, но само ако пазарния ти дял е по-малък от неговия, т.е. Пепси може да се ебава с Кока-Кола,но не и обратното. Повечето компании обаче избягват директни сравнения, а когато прибягват до такива реклами, те са доста деликатни. Нещо подобно на това, което се опитва да прави Вивател с "един от трима" и надписа над сектора на стадиона в рекламата на Вивател тугедър

Never mistake motion for action...
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Не виждам защо толкова обсъждате истинска ли е не е ли, легална ли е не е ли, истината е че идеята е страхотна, изпълнението също мен лично ме побиха тръпки като видях освирепелия поглед на баварката и даже и аз леко отскочих назад! 

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3