E60 vs. Jaguar

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 25 Ное 2006, 14:57

//M_Power написа:Кое не и е истинско не разбрах само :mhihi: :?: :!: :roll:

Еми това, че от няколко месеца разни Фотошоп фенове пускат кви ли не реклами на БМВ, Мерцедес, Субару и т.н. :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Ное 2006, 15:14

WeiSTD написа:А за легалността на рекламата, да се обади некой на ясно с законите по темата. Знам че в Австралия, не би било проблем да се пусне такава реклама, но пък за сметка на това, тука пазара не би реагирал добре като я види. (Като цяло)

В Европа подобни реклами за забранени. В интернет обаче регулирането е маргинално понятие и подобна креативност се изявява там. Форд даже бяха направили една реклама, в която Стрийт Ка отряза главата на една любопитна котка - нещо, което по тв никога няма да се излъчи. В Америка можеш да си правиш реклама за сметка на конкурент, но само ако пазарния ти дял е по-малък от неговия, т.е. Пепси може да се ебава с Кока-Кола,но не и обратното. Повечето компании обаче избягват директни сравнения, а когато прибягват до такива реклами, те са доста деликатни. Нещо подобно на това, което се опитва да прави Вивател с "един от трима" и надписа над сектора на стадиона в рекламата на Вивател тугедър ;)
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 26 Ное 2006, 17:05

Не виждам защо толкова обсъждате истинска ли е не е ли, легална ли е не е ли, истината е че идеята е страхотна, изпълнението също мен лично ме побиха тръпки като видях освирепелия поглед на баварката и даже и аз леко отскочих назад! :twisted:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум