Лед гумена лента за Еинджълите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- todor_garchev
- Потребител
-
- Кара: e39
Лед гумена лента за Еинджълите
Колеги,
някой пробвал ли е да монтира Лед гумена лента вместо крушките за еинджълите? Аз съм с фарове Депо с лупи и съответно ринговете не светят добре, защото..... не са Хела. Пробвал съм с CCFL рингове, но не пасват около лупата и стои грозно, а и счупих единия при опит да го огъна.
Тук има няколко примера, идеята е да са близки до оригиналния жълт цвят, според вас дали ще се получи?
http://www.avto.bim.bg/Diodni-lenti-Dio ... wgodL3gCiQ
някой пробвал ли е да монтира Лед гумена лента вместо крушките за еинджълите? Аз съм с фарове Депо с лупи и съответно ринговете не светят добре, защото..... не са Хела. Пробвал съм с CCFL рингове, но не пасват около лупата и стои грозно, а и счупих единия при опит да го огъна.
Тук има няколко примера, идеята е да са близки до оригиналния жълт цвят, според вас дали ще се получи?
http://www.avto.bim.bg/Diodni-lenti-Dio ... wgodL3gCiQ
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520/540
- Мечтае да кара: Е39
Re: Лед гумена лента за Еинджълите
Имам такава лента в багажника вместо плафоните. Свети много силно и е идеална за там, но за фаровете не мисля, че ще стане. Като гледам сега, обаче тези гумените от линка ти може и да станат, но трябва да ги залепиш много здраво някак си, за да не увиснат като на дрът дядо знаеш какво от топлината на фара и слънцето. И пак няма да стане като оригиналната Hella или дори като тия китайските ccfl-ли. Иска си доста заигравка да стане прилично като гледам, а и накрая да не счупиш някой фар, че там цената не е като на ринговете.

- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Що се занимаваш глупости. Тези ленти не светят. Отиди и си купи http://autopro.bg/avtomobilno-osvetlenie/angelski-ochi/led/led-angelski-ochi-autopro-bmw-e36, кормиш старите ринове, свагаш тези и забравяш. Аз (а и много други) карам с такива(за дневни) повече от 3 години и нямам проблеми, влкючително и с полицията.
- todor_garchev
- Потребител
-
- Кара: e39
Имам и от тези, но са с по-голям диаметър с някъде около 1-2 см и не пасва. Даже единия ринг го счупих като го понапънах. Ти как успя да го навреш? На оригинален фар или на китаец?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
110 лева за бели лед рингове
Ебати цифрата, те в ибей led-овете са на цената на CCFL-ите в България при това тези с дистанционното дето светят в 789670 цвята
Единствения недостатък на ледовете пред ccfl е, че не правят плътен кръг а седи на точки 

- kener
- кандидат ентусиаст
-
k.milanov написа:110 лева за бели лед ринговеЕбати цифрата, те в ибей led-овете са на цената на CCFL-ите в България при това тези с дистанционното дето светят в 789670 цвята
Единствения недостатък на ледовете пред ccfl е, че не правят плътен кръг а седи на точки
В е-бей ринговете не светят като тези от 110лв. Разликата е поне 10 пъти. В едните има 0.5W диоди в другите има 0.03W RGB диоди. За сравнение мойте рингове са пуснати на 50% (за проба и така и ги забравих) и пак се виждат на слъце и то, като то свети директно в тях.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
И какво ще ми кажеш, че аутопро не ги взимат от китай ли 

- kener
- кандидат ентусиаст
-
Да китайски са, но в случая по цената ще с ориентираш
. Казвам, че има разлика м/у рингове с 264 диода и тези, които са с RGB такива и контролер за смяна на цвета. От кой магазин ще ги вземеш е все тая (мойте на са купувани от аутопро) в един и същ ценови диапазон са.

8 мнения
• Страница 1 от 1