Инпа 5
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Re: Инпа 5
Да ясно регистрирах се и го изтеглих даже, сега ще видя как да го инсталирам дано да се спрявя.
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Нещо пак не става на стъпка две при инсталация ми дава run time eror 75 и спира да направо ми писна вече, ще зема да ида някъде да ми го изчистат тоя еър бег а преди си бачкаше с ригиналния инсталационен файл и тва е кво му стана сега незнам
Колеги стана най накрая си инсталирах версията на склада нещо антивирусната ебаваше схемата и я махнах стана изчистих си бега всичко е 6 благодаря на отзовалите се
Колеги стана най накрая си инсталирах версията на склада нещо антивирусната ебаваше схемата и я махнах стана изчистих си бега всичко е 6 благодаря на отзовалите се

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ето я старата INPA https://mega.nz/#!TVIFDSwJ!5PQtuRlwFUSH ... kNQwIwP2r0 Първо инсталираш драйвърите за кабела с включен в USB-то кабел, проверяваш на какъв порт е и при инсталацията на INPA избираш правилния порт. Елементарно е, мисля ще се справиш 

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Имам проблем с кабел за Инпа. Имам си работеща програмата на Win 7 32 битов ,както и ползвах досега кабел с който нямаше проблем. Купих си друг кабел който закачвам и нищо не се случва с програмата освен ,че ми дава грешки. Инпата въобще не реагира,че е закачен кабел. В ком портовете проверих и го намира,като пробвах всички настройки от там да оправя и нестава. Кабела му запоих на 7 и 8 пин един превключвател с надеждата че ще тръгне ,но пак нестана. Възможно ли е нещо кабела в частност чипа въобще да не се отчитат от програмата. Пробвах на друг компютър с Win 10 там въобще кабела не го отчита ,дава като се закачи вместо драйвери да инсталира ,че има някакъв проблем със свързването. Някой да има схема на свързване на 7 и 8 пин да сравня дали правилно съм ги свързал?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Свързването на 7 и 8 ми пин с хващане на маса за някъде ли става или директно се свързва.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2