Габарит на Е90 не работи
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
Re: Габарит на Е90 не работи
Нямал съм такъв случай на нищо не пречи да видиш дали тази функция я има в менюто на Тоол32.
Зареди FRM87.PRG и виж в Job какво има но мисля че няма да стане.
За цялото "осветление" на колата като не му пасва ватове или има късо записва след няколко старт/стоп цикли kurzschluss sperre и в БМВ сменят модула защото грешката няма изтриване дори и след като проблема е решен и няма напрежение към съответните лампи.
Работа за 15мин с Тоол32
За цялото "осветление" на колата като не му пасва ватове или има късо записва след няколко старт/стоп цикли kurzschluss sperre и в БМВ сменят модула защото грешката няма изтриване дори и след като проблема е решен и няма напрежение към съответните лампи.
Работа за 15мин с Тоол32
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
doktorabg написа:Нямал съм такъв случай на нищо не пречи да видиш дали тази функция я има в менюто на Тоол32.
Работа за 15мин с Тоол32
Сега ще отида да видя какво ще излезе само че няма представа какво трябва да има като записана грешка там ако сензора не работи.
Ще ми се да оправя този проблем понеже като е натоваря колата и светлината отива на горе и дразни насрещните коли.
ПС. Погледнах във JOB-info след като заредих FRM87 но не изкарва нещо съществено, явно модула може да е проблем и да не пуска сигнал към сензора, търсих информация във нета за сензорите дали трябва да се рества нещо или да се кодира след като се смени но не открих нищо и така си остана проблема, а ако е закарам до бмв сигурно ще искам модула да сменят

- doktorabg
- младши ентусиаст
-
Колега , кой сензор - преден или заден?
Записва грешка - leuchweiterreguleirung sensor vorne oder hinten - незнам как е на английски.
Прочети какви са грешките.
Записва грешка - leuchweiterreguleirung sensor vorne oder hinten - незнам как е на английски.
- awful
- ентусиаст
-
doktorabg написа:Колега , кой сензор - преден или заден?
Записва грешка за дефектирал заден сензор, смених го но не се оправи, пак забива същата грешка, а като гледам волтажа на предния сензор идва а на задния няма никои за това си викам може и модула да е проблема но може да имам и нещо допалнително освен смяната на сензора като рестартиране или кодиране. Във нета рови ама не намерих нищо и го зарязах така.
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
Провери си първо кабелите до FRM, при задния сензор са проблемни, след това може да се наложи само калибриране но не е винаги наложително.
- awful
- ентусиаст
-
doktorabg написа:Провери си първо кабелите до FRM, при задния сензор са проблемни, след това може да се наложи само калибриране но не е винаги наложително.
Тези дни това ще напраея ще проверя кабелите да не да има някои скъсан

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2