Блокирало табло

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46

Блокирало табло

Мнение от ibonev » 09 Сеп 2015, 0:23

Здравейте, днес претърпях лек инцидент - засякоха ме и изпратих едно опелче в друго опелче :) В момента на удара нещо изпищя силно като от дръпната ръчна в движение, но продължително около 1-2 секунди. След като минаха всички простотии с КАТ и тн., тръгнах и забелязах, че не ми се показват никакви цифри и допълнителни лампи на таблото (светеше ми чек-а и изрогорели светлини отзад-за номера), а показанията за гориво, скорост, обороти и температура са замръзнали - гориво колкото си има, 35 км/ч, 1600 оборота и нормална температура. Като спрях пред нас и изгасих всичко, продължи да е така и това е до момента. Може би е регистрирало удара и предполагам трябва да се нулира нещо :roll: От удара имам смазан температурен датчик зад халогена, да не е дало на късо :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: E46

Re: Блокирало табло

Мнение от ibonev » 10 Сеп 2015, 21:01

не можахме да я вържем на компютър - не се осъществяваше връзка. Откачихме акумулатора за 2 мин...уредите останаха в същата позиция, но когато го закачихме, всичко се оправи :) След това изтрихме някакви грешки и като запалих стоеше само DSC-то и датчик на някоя от гумите...като тръгнах след 50 метра всичко изгасна и те така :) И най-хубавото - не искаше код за радиото :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745Li

Мнение от Atanas328 » 19 Сеп 2015, 13:34

Колегата oci от форума може да ти помогне..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 22 Сеп 2015, 0:46

ко да помага,момчето пише че се е оправило
Изображение

Назад към E46