От 330 ix към 330 i, възможно ли е?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
От 330 ix към 330 i, възможно ли е?
Здравейте,
Интересува ме възможно ли е махането на полуоските и раздатката?
Идеята ми е да го направя само със задно, тъй като вече го имам и не ми се продава за да купувам друго със задно.
Може да е глупав въпроса, но съм длъжен да се допитам!
Идеята ми е да го направя само със задно, тъй като вече го имам и не ми се продава за да купувам друго със задно.
Re: От 330 ix към 330 i, възможно ли е?
Махаш предния кардан и заваряваш раздатката. 

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
jorryy написа:Здравейте,
Според Bimmerpost i e90post има хора,които са откачали само от раздатката полуските и не са имали проблеми дълго време,като цяло проблема евентуално е начина по който DSC реагира и прехвърлянето - предно/задно ,но като цяло казват,че разликата е огромна.
Истински от Их на И се прави с всичко от задно се сменя ,маха се раздатката и нову ЕКУ и мисля управление на ДСЦ...абе като цяло цялостното качествено преработване е по-скъпо от това да я продадеш и вземеш само задно.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Gqbriel написа:Според Bimmerpost i e90post има хора,които са откачали само от раздатката полуските и не са имали проблеми дълго време,като цяло проблема евентуално е начина по който DSC реагира и прехвърлянето - предно/задно ,но като цяло казват,че разликата е огромна.
Истински от Их на И се прави с всичко от задно се сменя ,маха се раздатката и нову ЕКУ и мисля управление на ДСЦ...абе като цяло цялостното качествено преработване е по-скъпо от това да я продадеш и вземеш само задно.
Едното е, че полуоските не са закачени на раздатката, второто е, че ако разкачиш само полуоските и/или кардана, то Е46-цата няма да мръдне от мястото си.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
JTD написа:Gqbriel написа:Според Bimmerpost i e90post има хора,които са откачали само от раздатката полуските и не са имали проблеми дълго време,като цяло проблема евентуално е начина по който DSC реагира и прехвърлянето - предно/задно ,но като цяло казват,че разликата е огромна.
Едното е, че полуоските не са закачени на раздатката, второто е, че ако разкачиш само полуоските и/или кардана, то Е46-цата няма да мръдне от мястото си.
ъъ грешно съм се изразил,въобще не видях че е Е46
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
Значи не става.
Аз мислих, някак да се махне раздаткатас предния кардан, смени задния кардан и готово....
и колко леснооо.
Аз мислих, някак да се махне раздаткатас предния кардан, смени задния кардан и готово....

6 мнения
• Страница 1 от 1