Проблем с джоистика на навигацията!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Проблем с джоистика на навигацията!
Koliu написа:Е.Димитров написа:Аз имам чисто нов джойстик,утре ако проявява някой интерес ще сложа снимки и цена,но само на ЛС
![]()
Към модераторите:
Това разделелние на форумите е ужасно.
Темата е за 320d, а е в раьела на джипките...
Напротив колега,темата е за Е60,Е65.Е87/Е90 и Х серии
- chomukliev1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90
И аз да попитам за джойстика...на ляво и дясно като го въртя работи,но на вътре като го натисна нищо не става и така не мога
да си ползвам навигацията и откачам....някой ако може да даде съвет ще съм много благодарен.
Колата е е90 2006
да си ползвам навигацията и откачам....някой ако може да даде съвет ще съм много благодарен.
Колата е е90 2006
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
Ако потърсите повече по чуждестранните форуми си спомням, че някаде инаше DIY за поправка на въпросния контролер. Вътре се износват едни пластмаси - поправимо е, но си спомням, че не беше особено лесно.
- chomukliev1
- кандидат ентусиаст
-
- chomukliev1
- кандидат ентусиаст
-
Търсих колега,но нищо не намерих...
Ако някой открие или знае решението на проблема ще съм много
благодарен.

благодарен.

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Имам един излишен джойстик със същият проблем (не работи надолу). Ако някой го иска да си играе и опитва да оправи - въпросните пластмаси вътре с поялник - подарявам го. Мога да го изпратя за ваша сметка навсякъде.
- valeri71
- Потребител
-
- Кара: E90
- Детайли за колата: 320D 163 к.с.
На моя джойстик не работеше ентъра, във всички други посоки си работеше, потърсих и намерих тоя клип https://www.youtube.com/watch?v=SqUwyz5V9ek, проблема е в лоша спойка. Дано съм бил полезен.
- chomukliev1
- кандидат ентусиаст
-
Преди малко като се прибирах джойстика проработи за няколко секунди
и след това пак не хващаше на долу
като го натискам.Интересното е че на един завой врътнах бавареца яко (така ми дойде от вътре иначе не съм състезател)
и проработи. Имали вариант да не е в джойстика проблема ?

като го натискам.Интересното е че на един завой врътнах бавареца яко (така ми дойде от вътре иначе не съм състезател)

Здравейте колеги, и аз, като повечето от вас имам проблем с контролера и по-конкретно с натискането да се маркира нещо иначе си се върти идеално. Някой случайно да може да ми каже, къде могат да ми го почистят/ оправят или просто от къде да закупя нов такъв. И скъпи ли са.
П.С. по принцип не ми пречи, обаче в случая трябва да махна един досаден индикатор от idrive-a за налягането на гумите, който до колкото разбрах се маха само през idrive меню.
П.С. по принцип не ми пречи, обаче в случая трябва да махна един досаден индикатор от idrive-a за налягането на гумите, който до колкото разбрах се маха само през idrive меню.
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
cvetan9 написа:Здравейте колеги, и аз, като повечето от вас имам проблем с контролера и по-конкретно с натискането да се маркира нещо иначе си се върти идеално. Някой случайно да може да ми каже, къде могат да ми го почистят/ оправят или просто от къде да закупя нов такъв. И скъпи ли са.
Имаше описано някъде какво се запоява. Моя се оправи след като го презапоих.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2