ново автомобилно предаване по бТВ...
Модератор: Общи модератори
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Владо аз се старая да идвам винаги но последния път бях на работа и трябваше да се връщам.Извинявам се че си тръгнах първи но няма как.А иначе пускай датите ще идвам пак когато мога но ако е в Неделя ще е по добре защото повечето почиваме тогава и ще се събираме повече.
Niki Lauda
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Няма начин малко по-малко ще става все по-добре важното е да не се предава човек понякога всичко ни се струва невероятно трудно и се питаме имали вмисал всичко това което правим и дали ще успеем, но най-важно е желанието и търпение да има 

Когато мога идвам, последния път наистина за малко беше, но има даскало.. някои часове е по-дорбе да се посещават
Пък за предаването има развитие, последните няколко епизода ги гледах и много ми хареса коментар на Владо докато караше алфа спайдър ..беше нещо от рода на "дано тоя път са се сравили с редовния проблем електрониката"
.. мисля тпва е идеята- да се показва истината за новите коли..

Пък за предаването има развитие, последните няколко епизода ги гледах и много ми хареса коментар на Владо докато караше алфа спайдър ..беше нещо от рода на "дано тоя път са се сравили с редовния проблем електрониката"

what a helluva ride
Абее...виждам,че яко сте се разгорещили на тема-предаването ама бая работи му куцат.Обаче евала за дикторския глас и графиката.Ама тия дето снимат да изпросят от неъде един пантограф,че да стане малко по-разчупено-и мноо слаби водещи:единя всяко изречение му заършва с "какво" и малолетен дето се прави на хитър пък и тест пилот с любителска книжка.
BMDrago написа:и тест пилот с любителска книжка.
Трябва да взема да изкарам за трамвай книжка, че май само това не съм карал, а и колегата да е спокоен, всички камионджии пък да стана дрифтъри, че да се вържат нещата!

Приятелю, хиляди пъти съм казвал - книжка, кола не кара! С думи прости - по улиците се движат убиици с 20 години стаж зад волана! Господ да те пази, ако се чувстваш спокоен по пътищата заобиколен от "професионални" шофьори.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
BMDrago написа:Абее...виждам,че яко сте се разгорещили на тема-предаването ама бая работи му куцат.Обаче евала за дикторския глас и графиката.Ама тия дето снимат да изпросят от неъде един пантограф,че да стане малко по-разчупено-и мноо слаби водещи:единя всяко изречение му заършва с "какво" и малолетен дето се прави на хитър пък и тест пилот с любителска книжка.
Виж го как кара и тогава говори

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
За 3 дни изгледах поне 10 серии от предаването по нетерра, определено много ми харесва, а рубрката с Владо ми е направо любима! Малко ме дразни единия водещ, Аспарух, но все си мисля че с времето ще му мине тая сценична треска! 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BMWALPINA написа:BMDrago написа:Абее...виждам,че яко сте се разгорещили на тема-предаването ама бая работи му куцат.Обаче евала за дикторския глас и графиката.Ама тия дето снимат да изпросят от неъде един пантограф,че да стане малко по-разчупено-и мноо слаби водещи:единя всяко изречение му заършва с "какво" и малолетен дето се прави на хитър пък и тест пилот с любителска книжка.
Виж го как кара и тогава говори
Е как кара, зле разбира се, тоз човек задно не е виждал и кола напред немое да кара, все настрани му върви, сигурно има проблем с ориентацията

Рипвал съм два епизода на Showroom, мисля да кача първо предаването с BMW 530Xi, Mercedes E350 4Matic и Honda Legend.
ОБАЧЕ
някой да ми пусне едно ЛС как точно се качва торент в data.bg, защото с download-а съм много добър, но досега не съм качвал торент.
пс. С BitComet съм .. ако може да е като за малоумни обяснението - 1. 2. 3.
ОБАЧЕ

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Turturelo написа:Рипвал съм два епизода на Showroom, мисля да кача първо предаването с BMW 530Xi, Mercedes E350 4Matic и Honda Legend.
ОБАЧЕнякой да ми пусне едно ЛС как точно се качва торент в data.bg, защото с download-а съм много добър, но досега не съм качвал торент.
А не можеш ли да ги качиш на сървъра на бмвповер ? http://store.bmwpower-bg.net/