несвети лампата за маслото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
несвети лампата за маслото
здравеите.наскоро купих бмв е-46д 136коня и забелязах на скоро, че неми свети лампата на маслото когато дам на контакт,и имам самнение, че неми показва вярно нивото на маслото на штеката.. можели някои дами помогне с този проблем
благодаря предварително

- alexignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87 120D
Re: несвети лампата за маслото
а на теста на таблото свети ли
alexignatov написа:а на теста на таблото свети ли
несам пробвал заштото незнам как се прави, но ссменях цялото табло с друго но сащия резултат

- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
dido_e46d написа:здравеите.наскоро купих бмв е-46д 136коня и забелязах на скоро, че неми свети лампата на маслото когато дам на контакт,и имам самнение, че неми показва вярно нивото на маслото на штеката.. можели някои дами помогне с този проблем![]()
![]()
благодаря предварително
При мен бяха забравили да закачат кабела/буксата към датчика за налягането на маслото. Интересно, че грешка не даваше, но въпросната ламБа не светеше при контакт......
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
MORSKIa написа:dido_e46d написа:здравеите.наскоро купих бмв е-46д 136коня и забелязах на скоро, че неми свети лампата на маслото когато дам на контакт,и имам самнение, че неми показва вярно нивото на маслото на штеката.. можели някои дами помогне с този проблем![]()
![]()
благодаря предварително
При мен бяха забравили да закачат кабела/буксата към датчика за налягането на маслото. Интересно, че грешка не даваше, но въпросната ламБа не светеше при контакт......[/qu
колега можеш ли да ми обесниш каде даго тарся този датчик,то е ясно че е отдоло но каде по точно.надявам се и моята букса дасая забраи ли иначеее ПРОБЛЕМЧЕ

Вероятно не ти работи датчика за нивото на маслото и са изтръгнали диода от таблото! Особено, ако си купил колата от Дупница!!! Отвори си таблото и погледни.
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
dido_e46d написа:MORSKIa написа:dido_e46d написа:здравеите.наскоро купих бмв е-46д 136коня и забелязах на скоро, че неми свети лампата на маслото когато дам на контакт,и имам самнение, че неми показва вярно нивото на маслото на штеката.. можели някои дами помогне с този проблем![]()
![]()
благодаря предварително
При мен бяха забравили да закачат кабела/буксата към датчика за налягането на маслото. Интересно, че грешка не даваше, но въпросната ламБа не светеше при контакт......[/qu
колега можеш ли да ми обесниш каде даго тарся този датчик,то е ясно че е отдоло но каде по точно.надявам се и моята букса дасая забраи ли иначеее ПРОБЛЕМЧЕ![]()
![]()
това е за налягането на маслото (позиция 7), При мен тук не бяха закачили кабела: http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_3322
а това е за нивото на маслото (позиция 17): http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=11_3309
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
9 мнения
• Страница 1 от 1