Монтаж на Навигация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Монтаж на Навигация
Ta4kata написа:=мене си ме притеснява че и инсталацията ще се пипа и несе знае на какъв майстор ще попаднеш
Инсталацията ти е най-малкия проблем,всичко се взима комплект,а майстор да ти я сложи винаги ще ти намерим

- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
здр
аз съм с е39 с навигация тв,нави, и всички там глупости, даже на мястото на cd changer сложих модем за флашка за 200лв, сега мисля да слагам усилвател с туба, да махна ел. шората и да сложа още колони на кората, та въпросът ми е има ли смисъл да продам монитора с всички щуротии и да сложа от тези новите джаджи дето си са с флашка и всичко на тях, да ли с новото ще е по добре и по хубав звук ще вади и дали освен 1и300 или там колко ще струва , ще трябва ли допълнително да се слагат антени и глупости?

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
sexy_shefa написа:здраз съм с е39 с навигация тв,нави, и всички там глупости, даже на мястото на cd changer сложих модем за флашка за 200лв, сега мисля да слагам усилвател с туба, да махна ел. шората и да сложа още колони на кората, та въпросът ми е има ли смисъл да продам монитора с всички щуротии и да сложа от тези новите джаджи дето си са с флашка и всичко на тях, да ли с новото ще е по добре и по хубав звук ще вади и дали освен 1и300 или там колко ще струва , ще трябва ли допълнително да се слагат антени и глупости?
ако търсиш по-добър звук -няма смисъл да слагаш от новите джаджи, защото там абсолютно всичко е събрано в една кибритена кутийка, все едно слушаш музика на лаптоп..добър усилвател и качествени колони ти трябват колега
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
Здравейте
Да попитам , от време на време ми се губи екрана на Навигацията и примига само, има ли някакво решение това 
Възможно ли е от някаква букса да е? Ако ги изкарам и ги вкарам пак възможно ли е да се оправи ? И още 1 въпрос
Защо не ми чете всички дискове които пратя ,а всички ги правя по 1 и същ начин?

Възможно ли е от някаква букса да е? Ако ги изкарам и ги вкарам пак възможно ли е да се оправи ? И още 1 въпрос

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
OnGeboreN написа:Възможно ли е от някаква букса да е? Ако ги изкарам и ги вкарам пак възможно ли е да се оправи ? И още 1 въпрос![]()
Възможно е и най-вероятно е това

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Здравейте, замислям се да си монтирам оригинална навигация, та имам един въпрос. Цялата инсталация от Е46 дали ще стане на Е39. Гледам модулите и буксите са едни и същи. Просто може да се окаже по къса но това не ми е проблем. Само искам да разбера дали ще стане.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
много е вероятно да не стигне ..
а не стигне ли е много криво положението..
имам снопа за монитора от багажника до монитора, разделен от другата инсталация
пиши ако го искаш на лични..
а не стигне ли е много криво положението..
имам снопа за монитора от багажника до монитора, разделен от другата инсталация
пиши ако го искаш на лични..
- ma6inatora
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
- Детайли за колата: 520I 150hp
Здравейте.
Искам да питам:
Колата ми е преди фейса е39, да ли ще паснат буксите на моят касетофон с тези на монитора 16:9?
Искам за първо време да слушам само радио на него, ще ми трявбат ли модули за това.
Искам да питам:
Колата ми е преди фейса е39, да ли ще паснат буксите на моят касетофон с тези на монитора 16:9?
Искам за първо време да слушам само радио на него, ще ми трявбат ли модули за това.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
нищо по двете системи не е еднакво
инсталацията за монитора е съвсем друга и ако я нямаш прекарана монитора е неизползваем
инсталацията за монитора е съвсем друга и ако я нямаш прекарана монитора е неизползваем
- ma6inatora
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
- Детайли за колата: 520I 150hp
Значи ако искам да имам само монитор или и другите екстри трябва да ми се преправя инсталацията. Много гадно така
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
Ако колата ви е без голямата навигация си сложете това http://tasotrade.com/bmw/e39/navigaciq-e39-x5-android, аз направо се родих с него, няма никакъв смисъл да влизате във филма с оригиналната система. И да ви кажа няма да повярвате оригиналните обикновени колонки колко хубав звук извадиха в сравнение със стария мид 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
dmxl написа:Ако колата ви е без голямата навигация си сложете това http://tasotrade.com/bmw/e39/navigaciq-e39-x5-android, аз направо се родих с него, няма никакъв смисъл да влизате във филма с оригиналната система. И да ви кажа няма да повярвате оригиналните обикновени колонки колко хубав звук извадиха в сравнение със стария мид
А ако си с DSP какво се случва ? и има ли вариант да се подкара с Динавин или с Ерисин ?
dmxl написа:Ако колата ви е без голямата навигация си сложете това http://tasotrade.com/bmw/e39/navigaciq-e39-x5-android, аз направо се родих с него, няма никакъв смисъл да влизате във филма с оригиналната система. И да ви кажа няма да повярвате оригиналните обикновени колонки колко хубав звук извадиха в сравнение със стария мид
Какви са му предимствата пред по-ефтиния вариянт Erisin 7053 с Windows 6 CE?
Има варианти, кажи-речи. Обсъдено е тук:
viewtopic.php?f=126&t=368221&start=30#p4089969
viewtopic.php?f=126&t=368221&start=30#p4089969
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2