Проблем е46 320d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем е46 320d
Здравейте, имам описаната тройка с 136 коня, карам я от около 8 години, но нещо в последно време ми прави следния проблем. При студен двигател отначало изпушва много, но после на свободен ход не го забелязвам. Освен това след като потегля на около 2000 оборота турбината много трудно тръгва направо забива колата и известно време не ускорява, след като зацепи веднъж върви нормално. Ходих при майстор каза че турбината е наред.
Помагайте че направо ще я продавам.
Скоро имах теч на антифриз, но сложих една добавка и всичко спря
Помагайте че направо ще я продавам.
Скоро имах теч на антифриз, но сложих една добавка и всичко спря

Последна промяна Suhara на 09 Авг 2015, 16:32, променена общо 1 път
Re: Проблем е46 320d
имах същия проблем преди 2г.сега ще ти кажа моето как се оправи.1.сменихме всички вакум маркучи.2.проверихме всички клапани дали функционират.3.изчистихме EGR клапана и проверихме дали работи правилно(трябва да отваря само на обороти в спряло положение)4.проверка на всички турбо пътища и след отстраняване на неизправностите колата е ок до днес.Слагай само качествен вакум маркуч е моята препоръка че да не сменяш на 6м.Успех
Re: Проблем е46 320d
Имам малък напредък, пуснахме тест на Делфи 2003 и искара грешка 48 и по-точно проблем в налягането на дюзите. На някой да му се е случвало, че варианта да е дюза въобще не ми харесва 

3 мнения
• Страница 1 от 1