Странно явление !Моля помогнете!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- always_starving
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW F10
Странно явление !Моля помогнете!
Здравейте колеги, получи ми се странно явление с тока на колата (BMW E46 2001г. Не е фейслифта). Сложих си снощи ейнджълки (уж от хубавите) 90 лева са, светят наистина много добре, даже в тъмното из града мога да не пускам фаровете. Доволен съм като цяло, но като ги свързах и като карам само на тях ми свети постоянно десния мигач. Като пусна фаровете всичко е нормално. Може ли да ми дадете съвет, че това много ме вбесява и притеснява. Благодаря ви предварително!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Странно явление !Моля помогнете!
always_starving написа:Здравейте колеги, получи ми се странно явление с тока на колата (BMW E46 2001г. Не е фейслифта). Сложих си снощи ейнджълки (уж от хубавите) 90 лева са, светят наистина много добре, даже в тъмното из града мога да не пускам фаровете. Доволен съм като цяло, но като ги свързах и като карам само на тях ми свети постоянно десния мигач. Като пусна фаровете всичко е нормално. Може ли да ми дадете съвет, че това много ме вбесява и притеснява. Благодаря ви предварително!
така е защото си ги вързал само към единия габарит и сега ти свети мигача все едно другия е изгорял.
- always_starving
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW F10
Re: Странно явление !Моля помогнете!
Да, благодаря колега! Супер стана.
3 мнения
• Страница 1 от 1