Проблем с климатика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с климатика
Здравейте, наскоро закупих BMW 316i Compact , но имам проблем с климатика.Духа студено само от лявата страна, от дясната духа топло!В сервиза майстора ми каза,че ще ми струва поне 500 лева, защото трябва да свали цялото табло отпред за да разбере от какво е, но все пак търся и други мнения.Благодаря предварително.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Проблем с климатика
Провери има ли достатъчно фреон. При мен правече така като губеше от една миниатюрна пукнатина. След време съвсем ще престане дадуха студено. Другият вариант е да е забила някоя клапа, което вече е голямо разглобяване.
Never mistake motion for action...
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Leon написа:Провери има ли достатъчно фреон. При мен правече така като губеше от една миниатюрна пукнатина. След време съвсем ще престане дадуха студено. Другият вариант е да е забила някоя клапа, което вече е голямо разглобяване.
не е от клапа. Нека първо да се провери количеството на фреона и да пише колегата.
Понеже за първи път съм собственик на автомобил, можете ли да ме упътите към някой сервиз?
Колегата Оци е зает за жалост до края на другия месец, можете ли да ми предложите някой друг?
7 мнения
• Страница 1 от 1