хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 23 Ное 2006, 20:20

LuBo1 написа:Нарадоните коли , сори ама никъде в клипа не видях че е само с вътрешна цел направено.

гледай новините и ще знаеш много неща :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 23 Ное 2006, 21:37

Браво !
Ще ви кажа, че подобни дарения, не се правят само от фенове на автомобилни клубове. Дерения се правят с фондации, други не партиини организации, както и от физически лица.
последният път когато се ходеше до Долна Баня и видях броя на хората и броя на колите, чак ме фана срам. Толкова сме много, а всъщност, май само на приказки.
айде няма да говоря, че темата е дълга и ще разваля сегашната

Потребител
Аватар

Мнение от tyan » 24 Ное 2006, 12:51

Значи, акцията в Благоевград се получи перфектно, събрахме се много хора, децата бяха много щастливи, изкарахме си екстра..... друга ми е идеята обаче...

Познавам интелигенти и добри хора от BMW клуба, истински фенове ........ за автора на темата обаче, който имам щастието да не познавам, от темата и мненията му разбрах няколко неща .....

I-во: няма достатъчно интелект да съобрази че логото на клуба е монтирано и клипа не е излъчен така по телевизията........ а това си личи от 2 Парсека разстояние

II-ро ..... все още има доста умствено ограничени хора по тая земя ....а такива ще има винаги, дето правят анализ на хората по това каква кола карат ..... :help:

III-то ..... самия факт, че някой може да си помисли, че го правим заради реклама ме развесели много(при все че никъде не се поменава VW), а ние ще го правим още много пъти, и то много скоро така че свиквай да ни Е**Ш......... ограничени умствени ресурси ..........

иначе гражданино ..... може да си Нобелов лауреат по физика...... ама не си личи .......

Поздрави на всички и сполука в начинанията :)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Ное 2006, 13:25

Дано всичките пъти,когато ходите от сега нататък да сте все толкова на брой ако не и повече ;)
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 25 Ное 2006, 23:12

tyan написа:Значи, акцията в Благоевград се получи перфектно, събрахме се много хора, децата бяха много щастливи, изкарахме си екстра..... друга ми е идеята обаче...

Познавам интелигенти и добри хора от BMW клуба, истински фенове ........ за автора на темата обаче, който имам щастието да не познавам, от темата и мненията му разбрах няколко неща .....

I-во: няма достатъчно интелект да съобрази че логото на клуба е монтирано и клипа не е излъчен така по телевизията........ а това си личи от 2 Парсека разстояние

II-ро ..... все още има доста умствено ограничени хора по тая земя ....а такива ще има винаги, дето правят анализ на хората по това каква кола карат ..... :help:

III-то ..... самия факт, че някой може да си помисли, че го правим заради реклама ме развесели много(при все че никъде не се поменава VW), а ние ще го правим още много пъти, и то много скоро така че свиквай да ни Е**Ш......... ограничени умствени ресурси ..........

иначе гражданино ..... може да си Нобелов лауреат по физика...... ама не си личи .......

Като изключим индивидите, които създават интриги, ние ентусиастите, които също се занимаваме с подобни инициативи вече четири години в един дом в Долна баня, сме съгласни да работим с вас за общата кауза да има все по-малко нещастни дечица.

Пожелавам ви успех и дерзайте.
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 27 Ное 2006, 0:48

tyan написа:Значи, акцията в Благоевград се получи перфектно, събрахме се много хора, децата бяха много щастливи, изкарахме си екстра..... друга ми е идеята обаче...

Колкото и да си изкривиш душата Асен по нагоре го е написал, а и предполагам, че и вашия клуб е взел същото решение :winky:, само дето както при вас така и при нас се намират хора които искат да натрупат позитиви от цялата работа от колкото просто да работят за благото на децата и за това ВМЕСТО ДА СЕ ПУСНЕ МАТЕРИАЛА В СУРОВ ВИД той е решил да го монтира и да го пусне в нета, е това е възмутителното в случая, не това от кой клуб си и ква кола караш, това няма никво значение, в нашия форум сме вече почти 6000 потребитяля и мога да ти кажа че от тяй на не повече от 30 им пука за тези деца а на срештите с децата сме не повече от 10, така че мога само да кажа евала за тва което сте успяли да направите :bowdown:
И тоз пикльо дет е монтирал материала ако го знаете да му кажате, че така на се прави, защото тва е с идеална цел, а не с комерсиална :winky:

П.С. Надявам се за съвместни такива организаций за в бъдеще :D
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 27 Ное 2006, 1:07

все едно, някой ако ви попита на подобно меропроятие "Вие кои сте и как сте се събрали?" - да му отговориш "Тайна, правим го с благородна цел и ще кажем даже имената си само срещу прокурорска заповед!" ;)

Хорта са направили нещо добро и веднага скача някой отгоре им! Само вижте заглавието на темата "хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб". Че хората са си натрупали овации благодарение на усилията си и средствата си. Все пак знаем каква е славата на "голфаджията" и мисля, че е добре да се види, че не всички, които обичат VW са "голфаджии".

Още повече щом има дискусия на темата "правилно ли е или неправилно" това с емблемата на клуба - значи е дадена начална скорост за да се запали и някой друг. Защото от останалите клубове ще си кажат "Вижте ги голфаджиите го правят, а ние с мерцедесите;сааб-ите;ровърите;опелите и т.н. не? Давайте да се организираме!" Иначе надали в някой онлайн клуб щеше да се обърне внимание на акцията! И никой не търси изгода за себе си :idea:

Вие сами споменавате, че правите подобни акции без много шум и само вие си знаете за тях. Обаче защо не си представите, че примерно от VW клуб-а са се запалили заради вашите мероприятия :idea: Няма ли да е по-добре и останалите клубове да се запалят?
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 27 Ное 2006, 1:38

mastorpetko написа:все едно, някой ако ви попита на подобно меропроятие "Вие кои сте и как сте се събрали?" - да му отговориш "Тайна, правим го с благородна цел и ще кажем даже имената си само срещу прокурорска заповед!" ;)

Хорта са направили нещо добро и веднага скача някой отгоре им! Само вижте заглавието на темата "хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб". Че хората са си натрупали овации благодарение на усилията си и средствата си. Все пак знаем каква е славата на "голфаджията" и мисля, че е добре да се види, че не всички, които обичат VW са "голфаджии".

Още повече щом има дискусия на темата "правилно ли е или неправилно" това с емблемата на клуба - значи е дадена начална скорост за да се запали и някой друг. Защото от останалите клубове ще си кажат "Вижте ги голфаджиите го правят, а ние с мерцедесите;сааб-ите;ровърите;опелите и т.н. не? Давайте да се организираме!" Иначе надали в някой онлайн клуб щеше да се обърне внимание на акцията! И никой не търси изгода за себе си :idea:

Вие сами споменавате, че правите подобни акции без много шум и само вие си знаете за тях. Обаче защо не си представите, че примерно от VW клуб-а са се запалили заради вашите мероприятия :idea: Няма ли да е по-добре и останалите клубове да се запалят?

Можеби си прав, ама ще се съгласиш че този форум го четат достатъчно много хора и за нашите организаций се пише винаги, ако 20% от тоз форум проявят интерес и съпричасност по голяма гласност от това няма да ни трядва, същото е и при другите автомобилни клубове :winky:
За да ти отговоря пак на въпроса, кофтито е само във образа който е монтирал клипа, а не на каква идея принадлежи, сещам се и за още нещо, как на времето камара народ можеше да се впусне в пирамидите а сега за една благородна кауза не може, ще ти отговоря :winky: щот няма изгода :evil: и за това аз лично осъждам постъпката с монтирането на клипа( не VW клуба, а образа дет го е направил :winky: )

И Както казах и в предния си пост, важното е да има повече хора който да имат мерак да направят нещо, та било то и да дарят 2 лв за идеята :winky: ( ама на хора за които знаят че ще сведат парите до децата, а не кат тези в автобусите дет не е ясно къде отиват :winky: )
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Отностно плюенето и Рекламата

Мнение от ALEXONE » 30 Ное 2006, 12:07

Уважаеми колеги,
Отминаха времената на "ученическата скромност"!
Сега всичко е реклама и при това доста добре платена.
Кой, как си я прави си е негов преоритет, и не виждам защо, се дразните?
Всеки, било то автоклуб или частно лице има правото, да извършва дейности в рамките на Законите на НРБ и чрез законни средства.
Това кой каква дейност извършва не бива, да подлежи да коментари и да е повод за нарушаване на добрия тон.
Лично мнение!
С уважение Александър Михайлов
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата