Проблем с климатроник на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- sokingr
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320Д
- Мечтае да кара: БМВ 330хд
Проблем с климатроник на Е46
Здравейте колеги .! Имам въприсното БМВ 320д 136 коня модел 1999 ,което прави следния проблем ,когато колата е на место – не се включва вентилатора /на двигателя за охлаждане на радиатора на климатика / при пускаме на климатика и в последствие поради повишеното налягане изхвърля фреона през предпазния клапан/тук е друг въпрос дали и пресостата не е сдал багажа-доколкото знам трябва да изключва компресора над определено налягане / Когато колата е в движение и радиатора се охлажда от въздушния поток няма проблем и си работи нормално климатика.Дайте някаква идея от какво не се включва този вентилатор че тук в Сливен колкото майстори толкова мнения ,а при всяка проба следва и пълнене с фреон .......Благодаря предварително.Поздрав Николай
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Re: Проблем с климатроник на Е46
Колега може самата перка да е здала багажа.Но първо провери бушона и и релето което управлява самата перка.Може също да провериш дали на пуснат климатик стига захранване до самата перка отпред на буксата и.Ако идва значи проблема е в самата перка.Успех. 

- sokingr
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320Д
- Мечтае да кара: БМВ 330хд
Re: Проблем с климатроник на Е46
Тази перка е комбинирана за климатика и за охлаждане на двигателя/ той няма проблем с температурата/затова се насочвам към нещо което я командва при пускане на климатика -реле или нещо подобно, но какво точно командва/подава ток към перката/ не знам затова който има опит нека пише
Последно избутване sokingr от 08 Сеп 2015, 17:19
3 мнения
• Страница 1 от 1