Премигва червена лампа за масло при освобождаване от скорост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- svetlozarsyarov
- Потребител
-
Премигва червена лампа за масло при освобождаване от скорост
Здравейте, отскоро съм собственик на този мотор e46,320d,150 h.p. facelift 2002, та проблема ми е след като карам да речем със 120,130 км/ч и освободя от скорост и се пусна по инерция веднага ми се задейства премигвайки за няколко секунди червената лампа за маслото на мотора. Дори може би когато колата е по загряла и стоя на светофар по баир, чакайки отново светва за няколко секунди...
Имам съмнения за датчик масло мотор или помпа маслена... маслото с което се кара колата е 5w30 bmw long life преди има няма 600 км , та мисълта ми е детайлно някой от Вас имал ли е такъв проблем преди и ако да, как се оправя ? Благодаря
Имам съмнения за датчик масло мотор или помпа маслена... маслото с което се кара колата е 5w30 bmw long life преди има няма 600 км , та мисълта ми е детайлно някой от Вас имал ли е такъв проблем преди и ако да, как се оправя ? Благодаря
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M4 Competition
Re: Премигва червена лампа за масло при освобождаване от ско
Подобна случка имах с автомобил от друга марка, там ми светваше ръчната на по острите завои, оказа се че няма достатъчно спирачна течност. Колко литра масло наляхте, проверихте ли на пръчката докъде е? Преди смяната на маслото така ли беше? Ако може малко повече информация.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Премигва червена лампа за масло при освобождаване от ско
Пусни я да загрее и мери налягането на маслото може и датчика да ти прави проблеми ,може и помпата да е износена и при idle обороти да не прави добро налягане
3 мнения
• Страница 1 от 1