Рециклиране на носач
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- temeto6466
- Потребител
-
- Кара: 730
Рециклиране на носач
Здравейте колеги имам едно питане към вас.
Къде мога да дам за рециклиране преден крив носач.Шарнира му е сдал багажа.
Вече поръчах нов,но ако може да се рециклира искам да го запазя. Мерси предварително.
Вече поръчах нов,но ако може да се рециклира искам да го запазя. Мерси предварително.
- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E32 740 V8 manual
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12 6.0
Re: Рециклиране на носач
Не се занимавай, след рециклирането пак ще го изхвърлиш!
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
За София се сещам само 1 место на окръжна болница казва се Жизет - Жан в интернет може да провериш за точен адрес бая хора там ходят за всякакви рециклажи за цени и качество не мога да кажа 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Моето, цялото окачване е рециклирано. За 1 година каране в град с "воден цикъл" имам разбита 1 биалетка и 1 заден носач /кривия/. Мисля, че рециклирането зависи от майстора... Моя майстор е супер. Намира с в гр.Криводол.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Не ви ли е поне малко съвестно да карате най-високия клас на BMW с рециклирани (пълнени) носачи? Не ви ли боде нещо като карате със 150-200км/ч с тези побългарявани носачи? Ако бяхме нормална държава, тези дето рециклират (пълнят с пластмаса през дупка под шарнира) щяха да са в затвора с няколко доживотни...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- predel
- ентусиаст
-
Митко Стоянов написа:Не ви ли е поне малко съвестно да карате най-високия клас на BMW с рециклирани (пълнени) носачи? Не ви ли боде нещо като карате със 150-200км/ч с тези побългарявани носачи? Ако бяхме нормална държава, тези дето рециклират (пълнят с пластмаса през дупка под шарнира) щяха да са в затвора с няколко доживотни...
Митаче, изказваш се неподготвен... Пак ти казвам от всичко, което рециклирах - няма проблем нищо!! Разклопаха се 1 биалетка и един заден носач, а те бяха нови и най-важното - скъпи.... В България имаме дефектни магазини с дефектни части.... Аз предпочитам да сложа на пресата оригинална част с вложени материали на Малеф и да получа нещо добро.... Пък ти робувай на снобизма... за не съм сноб. Ако бях в Англия, щях да купувам скъпи нови части, но щях и да знам, че са истински... и "скъпотиятя" им щеше да е равнозначна на евтиното тук...., защото /а ти го знаеш прекрасно/ в България, не цената определя качеството, а лакомията на продавача определя цената.....
П.П. Моите носачи нямат дупки

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Точно на мен да ми кажеш, че съм неподговен...меко казано е смешно... Имайки предвид развитието на пазарът за авточасти, влизането на няколко големи европейски фирми, при които всеки артикул има гаранция между 1 и 3 години, предявяването на рекламация става супер лесно, е тотално глупаво да се говоори за изкуствени цени, лакомия и прочее... Просто цената е водеща, затова рециклирате, да има едно лесно и горивния филтър ще се измие и кара още 50к км, ама не става, шанс... После колите в ПРОДАВА стават уникални и мега поддържани... Истината е, че българина си купува коли, които тотално се разминават от възможността му за поддръжка, като му обяват реалните цени на качествени части и труд, магазинера или приемчика стават лакоми, а клиента е жертва...на собствената си глупост и първа кипра в крайно лявата лента на магистралата...Заеби таа снобария

temeto6466 написа:Здравейте колеги имам едно питане към вас.
Аз рециклирах и двата си предни носача, като след това не съм имал проблем, изпратих ги в гр. Казанлък, като след два дена си ги получих обратно рециклирани са сумата от 80 лв. Напише в интернет носачи рециклиране Казанлък и ще ти излезе сайта им сега не се сещам какъв беше. Там има и телефони законтакти
- predel
- ентусиаст
-
Прав си Мите! Аз нарочно не казах, че си от продавачите... ама ти сам си го каза. А "големите" фирми ги знаем всички...Особено Полските и Словашките. Не, че хората не искат да печелят, но е интересно на каква цена... Купих си от тях 1 главина и я търкалях цели 2000 километра.... После си я купих от Мюнхен на 1/2 цена и я търкалям вече 35000 км. и нямам оплакване, нищо, че е евтина и от неизвестен /за мен/ производител....
А относно гаранции... Как се реализират те?!? Трябва да си запазил: Касова бележка, кутия, стикер, записан разговор с продавача и т.н. иначе ако няма нещо от НЕОПИСАНИТЕ неща се оказва, че духаш не само супата, но и се правят на "мъже" и си искат бой, щото са мазохисти... ДА АМА АЗ НЕ СЪМ МАЗОХИСТ....
А относно гаранции... Как се реализират те?!? Трябва да си запазил: Касова бележка, кутия, стикер, записан разговор с продавача и т.н. иначе ако няма нещо от НЕОПИСАНИТЕ неща се оказва, че духаш не само супата, но и се правят на "мъже" и си искат бой, щото са мазохисти... ДА АМА АЗ НЕ СЪМ МАЗОХИСТ....

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
А като си даваш телефона, телевизора или хладилника в сервиз, там как става - без гаранционна карта, без касов бон, без опаковка, само на честна мъжка (Габровска
) дума...хайде да не се оправдаваме. Качествени части без пари няма, не е имало, няма и да има, а докато се гледа да се минава всячески максимално евтино, и колите ще са коптори и телефон на Пътна помощ трябва да се знае наизуст...

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Никога не съм търсил евтини части, винаги предпочитам качеството (щото после ми излиза двойно), но напоследък само оригиналните имат някакво качество... за съжаление някои от тях са доста солени...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Абе една нова част, афтърмаркет, но на по сериозна марка ми се струва най-доброто съотношение цена-качество.Иначе ако рециклирането е качествено... 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
c04 написа:.......но на по сериозна марка ми се струва най-доброто съотношение цена-качество......
Дайте ги тия, аз от БГ нещо им нямам доверие....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Ако визираш окачване - Лемфьордер и TRW, малко са соленки като цени, но смениш ли - забравяш кога е било///M Power написа:c04 написа:.......но на по сериозна марка ми се струва най-доброто съотношение цена-качество......
Дайте ги тия, аз от БГ нещо им нямам доверие....

- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
Едно момче от Казанлък отваря шарнира и сменя вътре чашката. Не знам тия чашки от какъв материал са, но те са калпавата част по носачите и те се разхлопват. След смяната на чашката се използва преса, за да се затвори шарнирът. Според мен като цена-качество е много добър вариант, ако иначе трябва да де сменя цял носач както беше при мен за е46. Има 2 шарнира и ако леко се разхлопа единият, давай ще сменяме всичко... Не знам на е38 как е окачването все още. Момчето се казваше Минчо. Има сайт и клипчета и снимки в него. Работи с еконт 

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2