Заключих си колата и ключовето останаха в багажника

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Заключих си колата и ключовето останаха в багажника

Мнение от oci » 16 Юли 2015, 16:31

zvetiko написа:
bigfinger написа:Пластмасовия ключ си е напълно функционален. Отклюва и заключва всички ключалки и пали без проблем. Аз също имам и съм го пробвал. Казват му още плажен ключ. Лесно се съхранява в портфеил дори и в банските ако искате :lol:

Идеята за този ключ е да се сложи на скрито място, отвън на колата- под калник, броня и т.н. Ако си загубиш ключовете, да можеш да караш колата.

Е това е поредната глупост.
ако е така от БМВ щяха да направят място под бронята или под калника с джоб за ключа, то ако е така не е ли най-добре да си оставяме отключени колите :?:
Идеята я даваш ти, но замисъла с този ключ от производителите на БМВ е далеч от твоята идея :mhihi: :mhihi:
Сега остава да намерим най-подходящото място където може да се връзва това ключе и освен нас и други да могат да се възползват от това, хем на апашите ще им е още по лесно защо да трошат патроните и да се мъчат :banghead: :banghead:
То не бяха плажни ключове то не беше да го връзваш за бронята или калника.
Чудо :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 16 Юли 2015, 17:31

oci написа:
zvetiko написа:
bigfinger написа:Пластмасовия ключ си е напълно функционален. Отклюва и заключва всички ключалки и пали без проблем. Аз също имам и съм го пробвал. Казват му още плажен ключ. Лесно се съхранява в портфеил дори и в банските ако искате :lol:

Идеята за този ключ е да се сложи на скрито място, отвън на колата- под калник, броня и т.н. Ако си загубиш ключовете, да можеш да караш колата.

ако е така от БМВ щяха да направят място под бронята или под калника с джоб за ключа, то ако е така не е ли най-добре да си оставяме отключени колите :?:
Идеята я даваш ти, но замисъла с този ключ от производителите на БМВ е далеч от твоята идея :mhihi: :mhihi:
Сега остава да намерим най-подходящото място където може да се връзва това ключе и освен нас и други да могат да се възползват от това, хем на апашите ще им е още по лесно защо да трошат патроните и да се мъчат :banghead: :banghead:

Странен човек си- или се хилиш или си биеш главата. :D

Ето прочети какви са възгледите на BMW за този ключ- резервен ключ, за непостоянно ползване, може да го сложиш в портмоне, може да го занесеш на плажа, може да го скриеш някъде по колата, затова е с компактни размери:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 16 Юли 2015, 18:53

zvetiko написа:
oci написа:
zvetiko написа:

Странен човек си- или се хилиш или си биеш главата. :D

Ето прочети какви са възгледите на BMW за този ключ- резервен ключ, за непостоянно ползване, може да го сложиш в портмоне, може да го занесеш на плажа, може да го скриеш някъде по колата, затова е с компактни размери:

Изображение

Сега остава да ти пляскам :clap:

Това за кой модел се отнася дето си го приложил съдейки вида на ключовете около 80-90-те години?
Аз моя съм го вързал за ауспуха да не се навежда много само се чудя сегашните мацки с тия ластичета на плажа къде ли ще го пъхнат :oops:
:OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 17 Юли 2015, 0:11

Едва ли идеята е да стои някъде отвън по колата. :lol: Всеки си преценява къде да го държи, аз например, моя го държа в портфейла и си го ползвам отвреме-навреме за отключване.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 17 Юли 2015, 9:10

zvetiko написа:Ето прочети какви са възгледите на BMW за този ключ-

И къде точно пише, че идеята му е да си го лепнеш някъде за колата, че като си загубиш ключа да може да си я ползваш?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 17 Юли 2015, 10:26

Това ми звучи като да ти препоръчат да си оставиш ключа за вкъщи под изтривалката :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 17 Юли 2015, 11:33

b00st написа:Това ми звучи като да ти препоръчат да си оставиш ключа за вкъщи под изтривалката :mhihi:

Не се хили колега, че и теб Цветко ще те помислят като мен за луд :mhihi:
Не, че само ти звучи, ами това е безумица не знам кой здраво мислещ, човек живеещ още повече в нашата страна ще го направи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 19 Юли 2015, 12:06

Аз сигурно 100 пъти съм го слагал така като ходя да гмуркам, пък досега други не са я карали. :mrgreen: Може пък добре да съм го крил :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Предишна

Назад към E46