Заключих си колата и ключовето останаха в багажника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Заключих си колата и ключовето останаха в багажника
zvetiko написа:bigfinger написа:Пластмасовия ключ си е напълно функционален. Отклюва и заключва всички ключалки и пали без проблем. Аз също имам и съм го пробвал. Казват му още плажен ключ. Лесно се съхранява в портфеил дори и в банските ако искате
Идеята за този ключ е да се сложи на скрито място, отвън на колата- под калник, броня и т.н. Ако си загубиш ключовете, да можеш да караш колата.
Е това е поредната глупост.
ако е така от БМВ щяха да направят място под бронята или под калника с джоб за ключа, то ако е така не е ли най-добре да си оставяме отключени колите

Идеята я даваш ти, но замисъла с този ключ от производителите на БМВ е далеч от твоята идея

Сега остава да намерим най-подходящото място където може да се връзва това ключе и освен нас и други да могат да се възползват от това, хем на апашите ще им е още по лесно защо да трошат патроните и да се мъчат

То не бяха плажни ключове то не беше да го връзваш за бронята или калника.
Чудо

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
oci написа:zvetiko написа:bigfinger написа:Пластмасовия ключ си е напълно функционален. Отклюва и заключва всички ключалки и пали без проблем. Аз също имам и съм го пробвал. Казват му още плажен ключ. Лесно се съхранява в портфеил дори и в банските ако искате
Идеята за този ключ е да се сложи на скрито място, отвън на колата- под калник, броня и т.н. Ако си загубиш ключовете, да можеш да караш колата.
ако е така от БМВ щяха да направят място под бронята или под калника с джоб за ключа, то ако е така не е ли най-добре да си оставяме отключени колите![]()
Идеята я даваш ти, но замисъла с този ключ от производителите на БМВ е далеч от твоята идея![]()
![]()
Сега остава да намерим най-подходящото място където може да се връзва това ключе и освен нас и други да могат да се възползват от това, хем на апашите ще им е още по лесно защо да трошат патроните и да се мъчат![]()
![]()
Чудо
Странен човек си- или се хилиш или си биеш главата.

Ето прочети какви са възгледите на BMW за този ключ- резервен ключ, за непостоянно ползване, може да го сложиш в портмоне, може да го занесеш на плажа, може да го скриеш някъде по колата, затова е с компактни размери:

- oci
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:oci написа:zvetiko написа:bigfinger написа:Пластмасовия ключ си е напълно функционален. Отклюва и заключва всички ключалки и пали без проблем. Аз също имам и съм го пробвал. Казват му още плажен ключ. Лесно се съхранява в портфеил дори и в банските ако искате
ако е така от БМВ щяха да направят място под бронята или под калника с джоб за ключа, то ако е така не е ли най-добре да си оставяме отключени колите![]()
Идеята я даваш ти, но замисъла с този ключ от производителите на БМВ е далеч от твоята идея![]()
![]()
Сега остава да намерим най-подходящото място където може да се връзва това ключе и освен нас и други да могат да се възползват от това, хем на апашите ще им е още по лесно защо да трошат патроните и да се мъчат![]()
![]()
Чудо
Странен човек си- или се хилиш или си биеш главата.![]()
Ето прочети какви са възгледите на BMW за този ключ- резервен ключ, за непостоянно ползване, може да го сложиш в портмоне, може да го занесеш на плажа, може да го скриеш някъде по колата, затова е с компактни размери:
Сега остава да ти пляскам

Това за кой модел се отнася дето си го приложил съдейки вида на ключовете около 80-90-те години?
Аз моя съм го вързал за ауспуха да не се навежда много само се чудя сегашните мацки с тия ластичета на плажа къде ли ще го пъхнат

Едва ли идеята е да стои някъде отвън по колата.
Всеки си преценява къде да го държи, аз например, моя го държа в портфейла и си го ползвам отвреме-навреме за отключване.

zvetiko написа:Ето прочети какви са възгледите на BMW за този ключ-
И къде точно пише, че идеята му е да си го лепнеш някъде за колата, че като си загубиш ключа да може да си я ползваш?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Това ми звучи като да ти препоръчат да си оставиш ключа за вкъщи под изтривалката 

- oci
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Това ми звучи като да ти препоръчат да си оставиш ключа за вкъщи под изтривалката
Не се хили колега, че и теб Цветко ще те помислят като мен за луд

Не, че само ти звучи, ами това е безумица не знам кой здраво мислещ, човек живеещ още повече в нашата страна ще го направи.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз сигурно 100 пъти съм го слагал така като ходя да гмуркам, пък досега други не са я карали.
Може пък добре да съм го крил 

Ubi dubium, ibi libertas
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5