320д въпрос за горивна помпа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
320д въпрос за горивна помпа
Здравейте колеги, преди няколко часа направихме диагностика на печката и момчето, който ми направи диагностиката каза, че имало някакъв проблем с горивна помпа или игличка, която се намирала под всмукателните колектори. Каза, че сега нямал възможност да го погледне, защото имало много работа в гаража и нали съм любопитен ми трябва малко информация, какво точно е това и как се ремонтира? Някой може ли да ме информира малко, че не знам, какво да търся в търсачката... 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: 320д въпрос за горивна помпа
БМВ 320d написа:Здравейте колеги, преди няколко часа направихме диагностика на печката и момчето, който ми направи диагностиката каза, че имало някакъв проблем с горивна помпа или игличка, която се намирала под всмукателните колектори. Каза, че сега нямал възможност да го погледне, защото имало много работа в гаража и нали съм любопитен ми трябва малко информация, какво точно е това и как се ремонтира? Някой може ли да ме информира малко, че не знам, какво да търся в търсачката...
Колата пали ли?
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
Пали обаче от време на време няма мощност и човека каза, че не му достигало гориво. 

- oci
- старши ентусиаст
-
БМВ 320d написа:Пали обаче от време на време няма мощност и човека каза, че не му достигало гориво.
Проверете аванса на помпата, грешкато която я е видял обикновенно я изписва когато не е наред аванса.
Гледа се предварението на палене и след това като стопли мотора аванса.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
oci написа:БМВ 320d написа:Пали обаче от време на време няма мощност и човека каза, че не му достигало гориво.
Проверете аванса на помпата, грешкато която я е видял обикновенно я изписва когато не е наред аванса.
Нещо такова ми каза имало някаква игличка, която регулира горивото и заради това понякога не му достига нафта и няма тяга. Ако е повредено, как се оправя тази игличка или там каквото е?
- oci
- старши ентусиаст
-
БМВ 320d написа:oci написа:БМВ 320d написа:Пали обаче от време на време няма мощност и човека каза, че не му достигало гориво.
Нещо такова ми каза имало някаква игличка, която регулира горивото и заради това понякога не му достига нафта и няма тяга. Ако е повредено, как се оправя тази игличка или там каквото е?
С ремонт на ГНП-то така се оправя, това е авансаторен клапан игличка е според него защото така го превежда програмата.
6 мнения
• Страница 1 от 1