хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
според мен, пък е хубаво, когато автоклубовете помагат на Домове за Сираци, няма значение дали са Фау-Ве, БМВ или Жигули. 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Съгласна съм с Вичо. По-важно е в крайна сметка децата да са щастливи, а не кой с каква кола е отишъл при тях

Dare To Dream
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
BAYRON написа:Колегата друго искаше да каже /не за децата / а за рекламата
Вярно е

П.С. А че няма значение с ква кола си това също е вярно

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
При нас какво да снимат 5 коли ли? Даже по-малко. Аз нямам право да говоря, зашото от определено време не съм редовен, но винаги сме си ходили някакви хора. Принципно няма лошо да те дават по новините, тия мероприятия трябва да се разпространяват, особено когато са от сърце, а не от интерес. Даже е похвално, че хората са го направили. Сигурен съм, че не е с цел реклама на каквото и да било 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Чудя се дали не е платен репортаж, щото ако не е с тази емблема на клуба им през цялото време на екрана ми намирисва на корупция 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Dimo написа:Чудя се дали не е платен репортаж, щото ако не е с тази емблема на клуба им през цялото време на екрана ми намирисва на корупция
Едва ли е реклама, защото за платените репортажи си има специална секция след новините и си пише платен репортаж. А скритата реклама се наказва. Така че не ми се вярва.
Освен това жена ми миналата година участваше в една кампания за набиране на средства за деца без родители с физически и умствени увреждания от един дом (само забравих името

It's not who You are, it's who You know...
Емблемата на клуба ни е направена така за клипчето, а не се е излъчило така в ефир.....И това е доста явно.Под вола теле не е хубаво да се търси.Това че е имало камера и микрофон с нищо не променя благотворителността.Даже помага, за да се популяризира тая дейност НЕ само по Коледа и по Нова година.Или проблема е че е Фау Ве а не Бе Ем Ве?!

не бе не съм пил...само една бира
ще помоля модераторите Ви да изтрият тази тема , която ни обвинява в облагодеталстване !!! Това че са отразили някъде е само с целта да се привлече повече хуманност (ако мога така да се израза) в хората , и да не се сещаме само по Коледа !!! така че дерзайте
и да вие също имате Пръст в тази работа!! с идеята , аама ако бяхте проучили първо , та после нападайте!! а дадетото клипче е монтаж, в новините нямаме лого!!! и никъде не е споменато VW!!! мисля да не продължавам , че ще наруша правилата на форума ви!!
дистанцирам се от официалното станаовище на VWclub-bg.org
и да вие също имате Пръст в тази работа!! с идеята , аама ако бяхте проучили първо , та после нападайте!! а дадетото клипче е монтаж, в новините нямаме лого!!! и никъде не е споменато VW!!! мисля да не продължавам , че ще наруша правилата на форума ви!!
дистанцирам се от официалното станаовище на VWclub-bg.org
Dimo написа:Чудя се дали не е платен репортаж, щото ако не е с тази емблема на клуба им през цялото време на екрана ми намирисва на корупция
Колегата е казал, но и аз да повторя. Ако се заслушате в репортажа никъде не се споменава VW или каквото и да е друго подсказващо. За това в нета - колега си е поиграл и го е сложил логото, в което няма нищо лошо.
Вместо да се дръвчите защо не помислите за съвместна акция. Това беша за пръв път в нашия клуб, но се събрахме повече от 20 коли и може би около 40-50 човека. Надявам се че за в бъдеще положението ще е същото.
Относно рекламата - не мисля че кой и да е от авто клубовете /форумите/ има нужда от такава защото не са с комерсиални цели.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ауууу, значи тоя, дето е монтирал клипа, нямам думи за него просто.... така да се прави реклама на една марка на гърба на идеята.... направо нямам думи. Наистина в самите новини нищо не се каза за никаква марка, но монтажът е толкова показен.... и ДРАЗНИ.
Иначе евала за начинанието ви, пичове от клуб ФВ. Не се сърдете. Много други автомобилни клубове (да не кажа всички) извършват и благотворителна дейност. Но не го показват. Затова клипчето (пак да уточня, монтажът му) дразни много....
Иначе евала за начинанието ви, пичове от клуб ФВ. Не се сърдете. Много други автомобилни клубове (да не кажа всички) извършват и благотворителна дейност. Но не го показват. Затова клипчето (пак да уточня, монтажът му) дразни много....
It's not who You are, it's who You know...
- audiokick
- Потребител
-
- Кара: BMW 316i E36 1998
Re: хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб
LuBo1 написа:да еба злодеиите от НАРОДНИТЕ КОЛИ , тия как се комерсиализират![]()
http://vbox7.com/play:4a1dbfdd
Що злобееш бе приятелю?
Не е достойно такова отношение! Този акт на благотворителност е нещо страхотно и трябва да предизвиква единствено възхищение

Няма значение от кой клуб идва инициативата, важното е децата да почустват капчица обич, защото повярвай ми, те имат нужда от нея!
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3