Крушка ксенон D2S къси фарове след фейса.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Re: Крушка ксенон D2S къси фарове след фейса.
Я споделете откъде да си купя държачи за крушките за Е39
- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: м5
- Детайли за колата: черна печка
kunaa написа:Привет колеги. Въпросът ми е следния: Смених си халогенните (рефлекторни) фарове с оригинални с лупа. След, което си купих 35 ватови крушки 5000к от колега от форума за 36лв комплекта но не ми харесва видимостта най вече нощем и то при валеж. Мисля си за 55ватови крушки 4350к дали ще прогледна? Но не знам колко ватов е баласта на фара и дали няма да имам проблем. Eто снимки на фара: колата е: 320 136 коня е46
Колега не можеш просто да сложиш 50W крушки без да сменяш баластите. Стандартните са изчислени за 35W крушки и всичко над това си е рисковано.
Аз днес си поръчах 2 крушки Philips 85122+ , като цената ми се струва доста добра. Ето това е търга: http://www.ebay.de/itm/2-x-NEU-Stuck-Xe ... 2a501a7b7e
Дано дойдат по-скоро, че единия фар изгоря

Някой да знае как се сваля крушката ? Днес свалих буксата, но самата крушка не успях да я сваля . Май се бута навътре и се върти ?
Pavlinius написа:kunaa написа:Привет колеги. Въпросът ми е следния: Смених си халогенните (рефлекторни) фарове с оригинални с лупа. След, което си купих 35 ватови крушки 5000к от колега от форума за 36лв комплекта но не ми харесва видимостта най вече нощем и то при валеж. Мисля си за 55ватови крушки 4350к дали ще прогледна? Но не знам колко ватов е баласта на фара и дали няма да имам проблем. Eто снимки на фара: колата е: 320 136 коня е46
Колега не можеш просто да сложиш 50W крушки без да сменяш баластите. Стандартните са изчислени за 35W крушки и всичко над това си е рисковано.
Аз днес си поръчах 2 крушки Philips 85122+ , като цената ми се струва доста добра. Ето това е търга: http://www.ebay.de/itm/2-x-NEU-Stuck-Xe ... 2a501a7b7e
Дано дойдат по-скоро, че единия фар изгоря.
Някой да знае как се сваля крушката ? Днес свалих буксата, но самата крушка не успях да я сваля . Май се бута навътре и се върти ?
Има една черна пласмаса, която държи крушката. Просто се завърта на една от двете страни, не се бута нищо навън-навътре!
Искам да попитам колегите, има ли начин ксенонова крушка от Е60 D1S да стане на Е39, която е с крушка D2S ?
Гледам, че D1S има нещо като запалка на самата крушка, дали няма начин да се изкара от тази запалка и да стане като D2S ?
Гледам, че D1S има нещо като запалка на самата крушка, дали няма начин да се изкара от тази запалка и да стане като D2S ?
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Решил съм да взимам D2S крушка на OSRAM ,защото едната ми е изгоряла и свети лилаво.Разбрах,че като светлина е най-добре 4300 к, как мога да разбера на фасонката каква е старата и другата (здравата) т.е колко К e ,за да не стане 2-те да светят различно.Задължително ли е сменянето и на 2-те или след като другата е напълно здрава не би трябвало да има проблем.Някой ако може да препоръча от къде мога да си намеря оригинална,гледам в olx се предлагат точно на OSRAM XENARC на по-ниска цена от масовите по 120 -130 лв?
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
lpfc1990 написа:Решил съм да взимам D2S крушка на OSRAM ,защото едната ми е изгоряла и свети лилаво.Разбрах,че като светлина е най-добре 4300 к, как мога да разбера на фасонката каква е старата и другата (здравата) т.е колко К e ,за да не стане 2-те да светят различно.Задължително ли е сменянето и на 2-те или след като другата е напълно здрава не би трябвало да има проблем.Някой ако може да препоръча от къде мога да си намеря оригинална,гледам в olx се предлагат точно на OSRAM XENARC на по-ниска цена от масовите по 120 -130 лв?
на самата крушка трябва да пише.
не е задължително да сменяш и 2-те, но е добра практика за да не се получава пак така в бъдеще, че едната ще свети лилаво ,а другата нормално (но пак няма гаранция де).
оригинална от BMW (сигурно има и други места, но аз поне не знам), а афтър маркет има колеги от форума дето продават.

- windmaster
- Потребител
-
От ибей взимаш за 5$ ( за комплект)и караш...сменяш ако искаш всяка седмица
аз така правя
Sent from my V8 using Tapatalk

Sent from my V8 using Tapatalk
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
Китайските не ми допада като вариант ,освен ако не са от малко по-скъпите които не дават грешка на борда и няма да изгорят рефклекторите от тях. Скъпи са, но Осрам си изкарват парите които струват ,след доста години вярна служба.Гледам ,че им дават и гаранция от 1 до 4 години.. 

И Аутопро и Светлини.ком вече, както може би и много други, имат и качествени китайци, и наистина оригинален Филипс с опаковка и гаранция, и всичко. Д2с има оригинални и в Евро07, Косер и др.
Има си неща, които ги различават от фалшивите, така че просто вижте признаците в интернет и преценете. Не е чак нечувано сложно.
Има си неща, които ги различават от фалшивите, така че просто вижте признаците в интернет и преценете. Не е чак нечувано сложно.
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
Взех си от колега от сервизния подфорум Osram Xenarc на 4300 К възможно най-близкото до дневната светлина и не дразнещо зрението с 4 години гаранция.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2