Проблем отзад е46 комби

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем отзад е46 комби

Мнение от Kardan » 12 Юли 2015, 18:16

11072015959.jpg
Колеги проблемат е следния задна дясна гума стои назад!Между прага и гумата има 4 праста растояние,а от другата страна 2!Ходих в няколко сербиза в Монтана и всеки вика 'Добре е' ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Проблем отзад е46 комби

Мнение от efren » 14 Юли 2015, 9:18

Не ходи повече в тези сервизи.
Видимо колата е страдала, но не съм наясно точно каква е причината. Все пак виж носача с номер 1 и захващането му с номер 18 на тази схема:

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=33_0840

За да отиде колелото така назад или захващането на носача не е на мястото си или купето е много криво или не ми се мисли но носача не е с оригиналните си размер и форма ( разбирай преправян, заваряван!!) което си звучи опасно. И все пак ако купето и пода са ок, ако захващането е на мястото си и носача е с оригинален размер колелото не може да е там. При всички случаи звучи опасно и технически абсурдно.
И ако съм забравил да кажа - не ходи повече в тези сервизи.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар

Мнение от Kardan » 16 Юли 2015, 13:26

Благодаря ти колега,а може ли носача да е крив? :bchug:

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 20 Юли 2015, 13:34

Не знам от какъв материал е, но ако е стоманен не виждам причина да не може да се изкриви. Аз имах изкривен преден носач на вектра от удар при условие че колата беше паркирана и я удари друг автомобил, не е била в движение, не е прескачала бордюри, дупки, шахти и прочее и след това я ремонтирах без следи от удара, но носача беше непоправимо крив и се наложи смяна. Пък и мисля имаш достатъчно причини да си ремонтираш колата защото и сам се сещаш при така застанало колело какво е станало със сходимостта на задните гуми.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Назад към E46