хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб

Мнение от LuBo1 » 22 Ное 2006, 18:26

да еба злодеиите от НАРОДНИТЕ КОЛИ , тия как се комерсиализират :mhihi:

http://vbox7.com/play:4a1dbfdd
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Ное 2006, 18:59

според мен, пък е хубаво, когато автоклубовете помагат на Домове за Сираци, няма значение дали са Фау-Ве, БМВ или Жигули. :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 22 Ное 2006, 19:12

Съгласна съм с Вичо. По-важно е в крайна сметка децата да са щастливи, а не кой с каква кола е отишъл при тях :roll:
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 22 Ное 2006, 19:22

Колегата друго искаше да каже /не за децата / а за рекламата
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 23 Ное 2006, 0:44

BAYRON написа:Колегата друго искаше да каже /не за децата / а за рекламата

Вярно е :evil: Ние това го правим от доста време ямя никъде не сме парадирали с това :evil:

П.С. А че няма значение с ква кола си това също е вярно :winky:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Ное 2006, 3:07

При нас какво да снимат 5 коли ли? Даже по-малко. Аз нямам право да говоря, зашото от определено време не съм редовен, но винаги сме си ходили някакви хора. Принципно няма лошо да те дават по новините, тия мероприятия трябва да се разпространяват, особено когато са от сърце, а не от интерес. Даже е похвално, че хората са го направили. Сигурен съм, че не е с цел реклама на каквото и да било :yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 23 Ное 2006, 3:13

И кое е смущаващото в случая ,не ми стана ясно?Кой трупа облаги на чужд гръб?Хората са искали да зарадват децата!Чрез пускането в медиите за този вид мероприятия,може само да ги популизира и да има повече щастливи деца.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Ное 2006, 9:01

Чудя се дали не е платен репортаж, щото ако не е с тази емблема на клуба им през цялото време на екрана ми намирисва на корупция :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 23 Ное 2006, 11:58

Dimo написа:Чудя се дали не е платен репортаж, щото ако не е с тази емблема на клуба им през цялото време на екрана ми намирисва на корупция :confused:

Едва ли е реклама, защото за платените репортажи си има специална секция след новините и си пише платен репортаж. А скритата реклама се наказва. Така че не ми се вярва.
Освен това жена ми миналата година участваше в една кампания за набиране на средства за деца без родители с физически и умствени увреждания от един дом (само забравих името :banghead: ), организирана пак от ентусиасти. И понеже бяха разлепили и плакати из София, започнаха да звънят от БНР за унтервю, имаше и участие по една телевизия. Така че ако се разшуми достатъчно, медиите сами идват. Друг е въпросът дали целта е показност... Само мога да кажа, че с повече реклама се набират повече средства, защото има много хора, които нямат никакво време да отидат лично до някой дом, но пък даряват средства от сърце, при това анонимно, без да търсят каквото и да е възмездие или признание...
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 23 Ное 2006, 12:05

тука трябва някой друг да отговори....................
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Dealer » 23 Ное 2006, 12:16

Емблемата на клуба ни е направена така за клипчето, а не се е излъчило така в ефир.....И това е доста явно.Под вола теле не е хубаво да се търси.Това че е имало камера и микрофон с нищо не променя благотворителността.Даже помага, за да се популяризира тая дейност НЕ само по Коледа и по Нова година.Или проблема е че е Фау Ве а не Бе Ем Ве?! :lol: :mhihi:
не бе не съм пил...само една бира

Потребител
Аватар

Мнение от bobo7 » 23 Ное 2006, 12:19

ще помоля модераторите Ви да изтрият тази тема , която ни обвинява в облагодеталстване !!! Това че са отразили някъде е само с целта да се привлече повече хуманност (ако мога така да се израза) в хората , и да не се сещаме само по Коледа !!! така че дерзайте

и да вие също имате Пръст в тази работа!! с идеята , аама ако бяхте проучили първо , та после нападайте!! а дадетото клипче е монтаж, в новините нямаме лого!!! и никъде не е споменато VW!!! мисля да не продължавам , че ще наруша правилата на форума ви!!

дистанцирам се от официалното станаовище на VWclub-bg.org

Потребител
Аватар

Мнение от °niksi° » 23 Ное 2006, 12:23

Dimo написа:Чудя се дали не е платен репортаж, щото ако не е с тази емблема на клуба им през цялото време на екрана ми намирисва на корупция :confused:

Колегата е казал, но и аз да повторя. Ако се заслушате в репортажа никъде не се споменава VW или каквото и да е друго подсказващо. За това в нета - колега си е поиграл и го е сложил логото, в което няма нищо лошо.
Вместо да се дръвчите защо не помислите за съвместна акция. Това беша за пръв път в нашия клуб, но се събрахме повече от 20 коли и може би около 40-50 човека. Надявам се че за в бъдеще положението ще е същото.
Относно рекламата - не мисля че кой и да е от авто клубовете /форумите/ има нужда от такава защото не са с комерсиални цели.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 23 Ное 2006, 12:32

Ауууу, значи тоя, дето е монтирал клипа, нямам думи за него просто.... така да се прави реклама на една марка на гърба на идеята.... направо нямам думи. Наистина в самите новини нищо не се каза за никаква марка, но монтажът е толкова показен.... и ДРАЗНИ.

Иначе евала за начинанието ви, пичове от клуб ФВ. Не се сърдете. Много други автомобилни клубове (да не кажа всички) извършват и благотворителна дейност. Но не го показват. Затова клипчето (пак да уточня, монтажът му) дразни много....
It's not who You are, it's who You know...

Потребител
Аватар
Кара: BMW 316i E36 1998

Re: хубу вижте ся как някои трупат овации на наш/ваш гръб

Мнение от audiokick » 23 Ное 2006, 12:33

LuBo1 написа:да еба злодеиите от НАРОДНИТЕ КОЛИ , тия как се комерсиализират :mhihi:

http://vbox7.com/play:4a1dbfdd

Що злобееш бе приятелю?
Не е достойно такова отношение! Този акт на благотворителност е нещо страхотно и трябва да предизвиква единствено възхищение :bowdown:
Няма значение от кой клуб идва инициативата, важното е децата да почустват капчица обич, защото повярвай ми, те имат нужда от нея!

Следваща

Назад към Извън Темата