Обезвъздушаване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Обезвъздушаване
Как се обезвъздушава Е-39 М57D25 гледах но не видях пробка? Чух че се обезвъздушавала сама това вярно ли е?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Обезвъздушаване
Да. Иначе има пробка на малкия термостат, ако имаш такъв. Също и на маркуча, който влиза в двигателя от радиатора. И на печката също има пробка, под левия филтър на за купето.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
И аз се боря с това обезвъздушаване - смених антифриза с оригинален и от там все нещо не е наред.
Като сама може да се справи системата, за какво тогава са и толкова пробки.
Трябва ли нещо по специално като поддържане на високи обороти при отвита капачка за разшир.съд или пък повечко ФОРС и това е...Вече прочетох какво ли не по въпроса. В София/западни райони/ кой и къде може да се справи да я закарам, че ми омръзна.
Като сама може да се справи системата, за какво тогава са и толкова пробки.
Трябва ли нещо по специално като поддържане на високи обороти при отвита капачка за разшир.съд или пък повечко ФОРС и това е...Вече прочетох какво ли не по въпроса. В София/западни райони/ кой и къде може да се справи да я закарам, че ми омръзна.
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
Колата трябва сама да си се обезвъздуши без никакви чалъми като форсиране или отвиване на капачки.КАпачката си има клапан,който си пропуска налягането при определени атмосфери и това е.
4 мнения
• Страница 1 от 1