проблем с радиото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с радиото
Здравейте имам следният проблем от скоро дисплея на сд-то започва да свети много слабо на моменти се оправя на моменти като карам. Когато запаля е нормално но после ту светва ту затъмнява.Това стана след като ми оправиха двигателя и после ресет на софта незная дали е хардуерен или софтуерен проблем? Ако някой знае да пише.Прикачил съм снимки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Re: проблем с радиото
Изглежда че просто подсветката си е отишла.
Занеси си цд-то на някой сервиз за аудио техника би трябвало да ти го оправят лесно
Занеси си цд-то на някой сервиз за аудио техника би трябвало да ти го оправят лесно
Ами незная дали е от подцветката, защото преди да ми правят двигателя нямаше проблем след това ми ресетнаха софта беше дал грешка от това, че е махан акумулатора и от тогава от време на време изгасва подцветката отвреме на време се включва. Но като запаля винаги свети и това ме навежда на мисълта да не е нещо софтуерно.
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
Обърнал ли си внимание дали е само на радиото или и показанията на борда и цялото осветление на таблото намаля?

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Виж дали не си намалил светлината от врътката на лайт модула като си бърсал прахта 

димитър_81 написа:Обърнал ли си внимание дали е само на радиото или и показанията на борда и цялото осветление на таблото намаля?
Не цамо светлината на радиото намаля и се увеличава на моменти като че ли връзката е слаба. Забелязах, че копчетата на радиото са си нормално осветени само дисплея му намале и се увеличава понякога потрепва.
Ами не мисля, че е от прахта просто от време на време си пресветка (премигва) ту изгасва ту остава светнато, иначе осветението на таблото е до край и борда си свети нормално. Незнам какво може да е дали е подцветката както казва колегата и колко ще ми струва ако е тя/
7 мнения
• Страница 1 от 1