Проблем с навигация мк2
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- yordanov123
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 530da
Проблем с навигация мк2
Здравейте колеги,
Оригинално имам мк2 навигация, тв и 4:3 дисплей. Не ми излизаше меню навигация и се оказа, че мк2-то не работи. Намерих друг модул мк2 слагам го на мястото на стария и като дам контакт и дисплея става бял. Без мк-2 си работи нормално. Закачих към компютъра и с навкодер на статус ми засичка навигация, версия и всичко, но екрана е бял. Каква може да е причината? Предварително благодаря за предложенията и помощта!
Оригинално имам мк2 навигация, тв и 4:3 дисплей. Не ми излизаше меню навигация и се оказа, че мк2-то не работи. Намерих друг модул мк2 слагам го на мястото на стария и като дам контакт и дисплея става бял. Без мк-2 си работи нормално. Закачих към компютъра и с навкодер на статус ми засичка навигация, версия и всичко, но екрана е бял. Каква може да е причината? Предварително благодаря за предложенията и помощта!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем с навигация мк2
Мк-то е свалено от кола с монохромна навигация.
За твое нещастие МК2-ката не може да се кодира за цветната.....
За твое нещастие МК2-ката не може да се кодира за цветната.....
- yordanov123
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 530da
Благодаря за отговора! Значи този модул няма да ми върши никаква работа... и ще трябва да търся някой друг.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
yordanov123 написа:Благодаря за отговора! Значи този модул няма да ми върши никаква работа... и ще трябва да търся някой друг.
Точно така.
4 мнения
• Страница 1 от 1