Въпрос за врата.Моля,помагайте!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318i

Въпрос за врата.Моля,помагайте!

Мнение от milkov_jv » 28 Юни 2015, 19:00

Колеги,има ли разлика в ножичния механизъм на предните вртати на седан преди и след фейса?Смених шофьорската врата като прехвърлих всичко от моята.Видимо двете врати имат разлика от вътре,но всичко пасва.Единствено задния водач е по-различен като точка на фиксиране,но го смених и него.Моята е 1997,а другата явно е от по-стара година.След подмяната започна познатия проблем с ваденето на стъклото от рамката при вдигане.Изчетох всичко,което е писано по темата.Какво ли не правих,за да го регулирам.Изхабих страшно много нерви и вече вдигам бял байрак.Видимо всичко е здраво по отношение на механизма,но при вдигане предната страна на стъклото потъва заедно с рамото, а задната излиза от рамката.(няма луфтове в пластмасите на рамената)та въпроса е:
Възможно ли е да има минимална разлика в дължината на стъклото,след като във вратите има разлика и за това да има луфт,който да пречи на правилното водене?
Възможно ли е в ножицата да има разлика или просто има проблем,който аз не виждам?

пс:Ще съм благодарен,ако препоръчате някой в София,който се занимава с тези неща на разумни цени.Наистина вече нямам сили и нерви да се опитвам да оправя нещо без да виждам от къде идва проблема.Благодаря предварително на отзовалите се!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: Въпрос за врата.Моля,помагайте!

Мнение от ka4i » 28 Юни 2015, 23:28

Имам два телефона на някой си Лъчо : 0878 500 286 и 0887 409 666. Ако не се бъркам май е някъде в Княжево. Всичко ми е по спомен. Имам телефоните откакто имах Е36 и и аз имах проблеми с ел.стъклата. Не съм се възползвал от услугите му, но знам, че е добър. Успех :yes:
Изображение

Назад към E36